Fortsätt till huvudinnehåll

Jag är HELNÖJD!

Ikväll har jag varit på den tioende gruppträffen på Itrim. Har 100% närvaro än så länge och planen är att hålla den statistiken. Jag tror nämligen att detta kommer vara en del utav min framgång så jag gör allt för att prioritera dessa tillfällena. Invägningen idag gick väldigt bra. Nej jag har inte gått ner mer men det är det jag är nöjd med :-) Jag ligger stabilt på 77 kilo men fettprocenten går ner och musklerna ökar. Inte mycket men dock. Märker dock att jag är tightare i kroppen.

Är också otroligt nöjd med att jag är sticking to the program dvs mitt facit. Jag har inte rört socker  a la godis, kakor, choklad, läsk eller vad det nu kan vara under detta året. Och det ska jag fortsätta med! Jag tränar som jag ska och ökar på styrkedelen. Jag går mina steg och framför allt jag jobbar med knoppen dagligen. Varför, hur, vad, när etc. Noterar, analyserar och förändrar. Jag håller mig till min kalorinivå och gör mitt bästa för att de ska vara så nyttiga som möjligt dvs hellre grönsaker än snabba kolhydrater.

Så jag är HELNÖJD med mig själv och ska fortsätta på denna banan. Dagens ämne var - du bestämmer! Och det är helt rätt. Vi är ju alla ledaren utav vårt liv och våra val. För första gången i mitt liv känner jag verkligen att jag är the boss. Det är jag som bestämmer hur jag ska leva mitt liv, det är jag som bestämmer vad jag stoppar i munnen, det är jag som bestämmer hur jag ska må, det är jag som bestämmer vilken träning jag utför, det är jag som bestämmer hur mina känslor bearbetas, det är jag som bestämmer...

En reflektion från kvällen är också hur styrkt jag känner mig när jag träffat mina gruppkompisar. Vi sitter ju i samma sits. Och även om vi är olika så är vi väldigt lika. Därför är det så skönt när alla delar med sig och vi kan alla lära utav varandra. Som någon sa - vi borde ha dessa mötena varannan dag så känslan håller i sig. Vi skojade om 48 timmars effekten :-) Men det är här jag hoppas att facebook-gruppen kan komma till mer nytta dvs att vi kan stötta varandra mellan gruppträffarna. Vi får väl se.

Ikväll går jag och lägger mig med stärkt självförtroende och tillit till mig själv.
Jag bestämmer!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…