Fortsätt till huvudinnehåll

Ooops I did it again...

Igår efter jobb gick jag förbi Krizi i Lund och fick ett infall. Maken och jag har ju pratat om att vi ville ha nya fina outfits till vår gemensamma födelsedagsfest i juni. Tänkte ja men jag går inom och ser om underbara Suzanne (som äger butikerna) är på plats så kanske hon kan tipsa mig om när jag ska shoppa. Till exempel har hon fått in mycket fint nu eller kommer det om några veckor. Vill ju ha mycket att välja på :-)

Och voila hon var på plats! Alltid lika serviceminded och hjälpsam. Kolla bara här hur hon har varit min räddare i nöden: http://www.butterflytina.com/2011/11/varldens-basta-service.html och http://www.butterflytina.com/2012/06/svart-svart-svart.html. Har aldrig blivit missnöjd med ett köp snarare tvärtom jag använder kläderna tills de inte bör visas ute bland folk längre :-) Och efter provat lite olika av hennes förslag föll beslutet på en klänning från Bitte Rai Kand.

Okej hade haft färg i åtanke men det blev en svart linneklänning (se startsidan på översta länken där den syns i vitt). Men jag kan ju ha färg till i smycke, kofta/sjal eller varför inte skorna... Kan inte visa foto på den för den ska nämligen syns in lite. What storlek 40 - men lite i midjan och i armhålorna. Vips så är den innålad och Suzanne fixar alltid utan extra kostnad. Klänningen kommer sitta som skräddarsydd!

Sedan bidde det visst en Camilla Thulin klänning till i starka färger. Lite kul att jag började på storlek 42-44 och nu är det 38 som gäller i detta märket. Just den modellen har jag ju köpt tidigare i olika utförande. Den sitter som en smäck på min kropp. Tygen är alltid mjuka och bekväma fast man ser klädd ut. Plus man behöver aldrig STRYKA - viktigt poäng i mina ögon. Så japp en snabb titt bidde två klänningar och shopping-Jensen lyckades igen :-)

Vårliga kassen

Camilla Thulin klänningen - tänkte ha den på min föreläsning nästa vecka 

Kommentarer

  1. Så snygga, så snygga! Du måste lägga in bilder på när du har klänningarna på dig. Tack för alla tips du delar med dig av / Kram M.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar Margaretha! Jag lovar det kommer bilder :-) Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…