Fortsätt till huvudinnehåll

Vilken är godast?

Maken och jag har tuggat och tuggat Bounce. Herr Jensen är inte lika kräsen som frugan och gillar pecan och valnöt vilket frugan inte gör därför gillar han alla. Så honom har ni inte mycket nytta av :-) Fru Jensen däremot har några solklara favoriter och några som skickas åt makens håll... Ultimata favoriten är Coconut & Macademia men så älskar jag ju både kokos och nöten. Denna är farligt god och liknar nästan en Delicato fast med good stuff i sig.

Två andra favoriter är Almond och Peanut - lagom sega, vara länge och goda nötter. Lite längre ner på listan kommer Fudge Walnut vilket jag trodde ska bli min favorit. Men den är lite torr jämfört med de andra plus valnötter är inte så goda tycker jag.. Fast ändå helt okej så jag tackar ju inte nej. Näst sist hamnar Spirulina & Ginseng som är lite för "grön" i smaken för mig och sist hamnar Cashew & Pecan men det beror nog enbart på att jag inte gillar pecansmaken. Vilken är din favorit?

Blå, gul och orange = yes, lila = maybe samt grön och röd=njae

Absoluta favvisen :-) 

Kommentarer

 1. Mmmmmm de är ju så goda och nyttiga. Jag gillar som du jordnöt samt cocos och macadamia. Har inte provat allt. Men dessa två är favoriter. Måste köpa hem fler. Ett kanonbra mellanmål tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp kanonbra men lite för goda ibland :-)

   Radera
 2. Kokos och macademia är min favorit!! JAg gillar innehållet i den gröna bollen så därför blir det den också ibland. /teamUppsalacoachAmelie som inte får kommentering att funka annat än som anonym

  SvaraRadera
 3. Den där cocosbollen är ju smaskig men jag gillar för all del också Fudge Walnut. Hur funkade det att handla på den där webshopen - med frakt och tull och sånt? Känner mig sugen på att beställa ett par hela lådor i stället för att ströhandla...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inga problem man väljer land så att frakt etc anpassas. Tog inte många dagar innan jag hade leverans så testa vetja!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…