Fortsätt till huvudinnehåll

Från äpple till galaxer...

Bloggerskan var lite occupied igår och rapporterade inte här inne :-) Helgen har gått i mysets och teknikens tecken. Inget planerat även om det högg lite i hjärtat att tacka nej till kuligheter med de andra instruktörerna på Studio S igår. De var ute i skogen och testade mountainbiking. Det har jag verkligen gillat tror jag men nu är det egen-fokus som gäller...

I fredags så bara tog maken och jag det lugnt. Igår sova länge utan klocka - vilken lyx!!! Frukost, träning och efter lite kroppsunderhåll så jag kunde visa mig ute bland folk så körde vi in till Lund. Åt en smaskig laxsallad på nyöppnade JuiceUp som ligger precis brevvid Fitness24seven. Mycket gott var det så dit kan jag tänka mig att gå igen.

Efter det inom Krizi för att hämta min insydda festblåsa. Den satt som en smäck så jag känner mig väldigt fin. Blev visst en klänning till... Svart såklart och en sån som bara är att dra på sig till ett par leggings och voila man är klädd. Fast nu börjar vissa saker i garderoben hemma bli lite väl stora så utrensning pågår.

Sen blev det visst lite mer shopping men inget man hänger i garderoben precis. Har funderat ett bra tag på att köpa ny mobil. Ifånen har varit en kär vän som har varit med på många äventyr i nästan 3 år. Men den började bli lite sliten. Batteriet håller inte så länge och knappar börjar bli tröga. Plus att nu när denna skrivaren börjar bli äldre så hade hon fått syn på att det finns telefoner med större skärm. Fast just det ja de är också större...

Efter en del prat och klämmande under några veckor så var nu beslutet nära. Igår så bidde det en sprillans ny Samsung i vitt. Vågar knappt använda den för jag är rädd jag ska smutsa ner den :-) På köpet hade Telia ett erbjudande där man också fick en surfplatta. Så igår satt jag i många timmar och fixade och trixade med nya luren och plattan. Spännande och maken sa att han trodde det skulle bli fler svordomar...

Så Spotify fick jag igång till dagens kettlebellspass men interfacet ser ju annorlunda ut :-( Nu håller jag på att lära mig bilderna och hur jag ska få upp dem i bloggen via Dropbox som jag kan synka från både mobilen och plattan - I am getting there. Googlekalendern är uppdaterad och synkad överallt. Yikes ska jag gå ifrån papperskalender... ShapeupClub, Facebook, Twitter, Instagram är installerat och nästa steg är att få ihop olika mailkonton så jag av någon anledning använder.

Men att blogga från plattan gick inte alls. Jag skriver ju för långa romaner men maken har en plan... Vet inte om jag orkar testa den just nu för huvudet är fullt av nya kuligheter. Fast jag är väldigt glad för mina nya leksaker. Det är ju inte så att det kommer bli mindre teknik i framtiden och det gäller att hänga med i svängarna. Är du ett teknikfreak?

Så rätt för mig just nu!! Från http://www.facebook.com/MammaFitness

Titta jag fick in bilder... Kände mig fin i nya träningskläder på dagens kettlebellspass!

Jaha man ska titta över mobilen...

Måste tipsa om detta fast ni köper väl upp allt då. Detta är lax från fiskdisken på Coop Mobilia i Lund. Den parmalindad till vänster är så GOD!!! Kostar sin vikt i guld men yikes this is good stuff!!! 

Och ni som följer mig på Instagram http://instagram.com/butterflyjensen så ju denna laxen redan igår tillsammans med hemmalagat blomkålsmos och sallad. Bidde en repeat idag efter dagens träning. Skulle kunna äta det varje dag tror jag :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…