Fortsätt till huvudinnehåll

Överväldigad!!!

Bästa L8 har varit på mig att jag skulle uppdatera min profilbild på fejjan. Har ju haft samma i hundra år så det var kanske dags. Förresten samma som jag har här... Kanske måste trixa här inne också då eller? Jaja jag tänkte jag tar det senaste foto vilket var det som jag postade igår: http://www.butterflytina.com/2013/06/motsatsen-till-gardagens-outfit.html

Så länge sedan jag gjorde det så jag blev lite vilse. Första steget är ju att ladda upp bilden sedan beskära och spara den som profilbild. Vad jag missade medan jag fixade med bilden var att andra kunde ju se den och helt plötsligt fick jag en massa fina kommentarer och gilla på bilden.

Fattar fortfarande inte riktigt var bilden har hamnat för man ser den inte på min sida eller bland fotona. Oavsett jag har aldrig fått så många gilla eller kommentarer på något jag har postat på facebook så känner mig lite överväldigad. Och då på ett positivt sätt självklart :-)

STORT TACK till alla er därute som tog er tiden att ge mig bästa peppet någonsin!!! Nu fick jag en skjuts att köra på med de sista kilona och blev ännu mer taggad. Också oerhört nyttigt med reaktioner för helt plötsligt tittar jag själv på bilden och verkligen tittar om ni förstår vad jag menar. Hjärnan hänger ju inte alltid med i svängarna men I am getting there.

To my English speaking friends - a huge thank you for all the nice comments yesterday to my pic. Posted it by mistake to create a new profile photo and at first didn't realized people will actually see the pic :-) However thank you for making my day with all your wonderful comments. Miss you!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…