Fortsätt till huvudinnehåll

Vi vann!!!!

För några veckor så samlades nästa hela #teammalmövårruset laget åter igen i St Hansbackar. Denna gången för lättare löpning men framför allt för att spela in vårt tävlingsbidrag till B.A.B.Y-nätverkets stadskamp i Vår ruset. Tidigare tillfällen har vi haft sådan tur med vädret men inte denna gången. Men vi ger oss aldrig utan det vara bara ut i ösregnet och kämpa på.

Tjejerna hade brainstormat fram en idé att vi skulle ha lappar om "vår resa" så jag hade förberett dem. Bara att öva lite i lobbyn till Victoriastadion sedan blev det några omtagning på toppen i St Hans. När vi vart nöjda så körde vi lite jogg, stretch och sedan gav vi oss åter igen på de där backarna. Men blev som sagt ett kortare pass då regnet vart kallt och gräset halt.

Och vet ni vad??? Imorse så hade jag ett mail i inlådan att vi knep hem vinsten för bästa film. Läs här: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/baby/video/view/teammalmoe-vann-priset-foer-baesta-film-2013-11798 Har ingen aning vad det innebär. Tror att det handlar om äran och det är gott nog!!!! Och ett stort grattis till #teamsundsvall som knep hem första priset då de hade snabbast snitttid på strax över 23 minuter... Om vi säger så här I wish jag kunde springa 5 km på den tiden :-)

Här är vårt tävlingsbidrag och åter igen ett stort grattis till Carina, Camilla K, Camilla J, Emma, Anett och Pia-Karin för deras prestation!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…