Fortsätt till huvudinnehåll

Shoppingskörden från Skottland!

Vi börjar väl med det viktigaste eller hur? När man åker på semester så måste man ju shoppa och denna resan vart inget undantag. Började starkt med te... bland annat tistelte och ljungte som fanns i alla souvenirbutiken och som sann turist handlar man ju. Och till te måste man ju ha en temugg med Nessie-tema plus lite mer spännande te och russin (av någon anledning - var väl hungrig eller nåt) från M&S (en av mina favoritbutiker att bara gå runt och titta på det oerhört stora utbudet utav färdigmat).

I storstaden Edinburgh så var jag ju tvungen att besöka Jenners som är Skottlands äldsta shoppingställe från 1838 och har legat i samma hus sedan 1895. Lite äldre än Ullared... Väldigt annorlunda och svårt att hitta men jag kan fynda överallt. Okej glömde att fynda a la reafynd men har eftersökt en ny väska och plånbok då den sistnämnda börjar bli sliten. Samt att vardagsväskan allmänt kallat svarta hålet för den slukar allt och gömmer det börjar trötta ut mig. Och voila det bidde en fin men även praktisk väska från Michael Kors med matchande plånbok.

Slutligen den obligatoriska parfymen från taxfreen som blev min vanliga favvis Flora från Gucci och en ny från Marc Jacobs kallad Dot. Väldigt nöjd fruga kunde därmed åka hem :-)

Makens bild ser lite annorlunda ut...

Inne på M&S

Anrika Jenners


Laddar för fullt! 

Ser ni mig och drottningkopian? 

 Kanske denna?

Eller fjädrar? 

Flera våningar och helt öppet i mitten. Ingen AC... Coolt tak 

Hmm de där rutorna... Mycket nöjd bloggerska! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…