Fortsätt till huvudinnehåll

Underbara Skottland!

Om du inte varit där och är nyfiken kan jag verkligen varmt rekommendera att åka till Skottland. Underbar natur och landskap, vänliga och hjälpsamma människor och gosigaste vovvarna. Vi gjorde denna resan: http://www.scandorama.se/Skottland-med-Orkneyoarna Jodå jag var yngsta resenären men på detta sättet får man se väldigt mycket utan att själv fixa. Bekvämt helt enkelt.

Jaja jag kan posa men jag måste ju uppdatera bloggen...

Var är laxen?

Mysiga stugor

Destilleri

Jopp hålla i glaset kan jag ju sedan tar maken slurken :-)

Landskap...Kiltar

Pubkväll

Min stiliga karl tvingades upp på dansgolvet...

Slagfält


Slott fanns det gott om

Bra motto - be mindful

Frugan uppdaterar när det går. Gick ju knappt på hotellen så fiken och pubarna var nät-paradiset :-)

Parker

Obligatoriska labyrinten

Tisteln är nationalblomman och de kan bli stora...Stort träd - ser ni mig?

Näsan...

Mys på sjön

Ingen Nessie på Lochen

Maken njuter utav glass

Bästa hotellutsikten tyckte maken

Fler slott


Golfbana och kilt - kan ju inte bli mer Skottland!


Kossor

SäckpiporFår

Någon sten...


Blåste en del på Orkney-öarna :-)Svårt det där att titta in i kameran

Ekologiskt ölbryggeri

Där frun var så yr efter bussfärden att jag fick luta mig mot väggen hela tiden. Till sist var halva sällskapet i bussen åksjuka så det var inte bara jag som alltid lyckas

Makens favoritdag...

Njae inte min grej
Finns tom stränder vid den största sjönI Edinburgh så hittar man detta

Fiskmåsarna är huge och låter MYCKET!


Jo här bor vi

Balmoral

Bakgränden till ett av våra hotell

Fin enhörning


Glassbilen är finare i Skottland

Många sådan här trånga gränder i Edinburgh

Och man måste ju ha lite dricka på vägen... 


Och så turistfällan med Skotsk afton med säckpipor, kiltar, dans, kokta grönsaker, haggis och sång Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…