Fortsätt till huvudinnehåll

Veckans status - 5 veckor kvar!

Måndag
Steg: 18 652 (nästan världsrekord fattades 6 steg :-) ), 13,989 km, 513,3 kcal
Träning: 1h crosstrainern
Kost: 2292 kcal... Middag innan konsert med pommes ställde till det men det är ju här jag ska ligga sedan så får vara ok. Dock mat och inget sött eller flytande kalorier så jag är nöjd ändå jämfört med hur detta hade sett ut tidigare.
Sömn: Dåligt - kom inte i säng förrän 03 pga Robbie Williams konsert i Köpenhamn men värt det :-)

Tisdag
Steg: 10233, 7,667 km, 276,2 kcal
Träning: 35 min cykling
Kost: 1516 kcal - lax i massvis, mycket grönsaker och färsk frukt!
Sömn: Sov länge... Kom i säng i tid - bra där!

Onsdag
Steg: 11215, 8,411 km, 297,5 kcal
Träning: 1h crosstrainern, 1h kettlebells, 20 min cykling
Kost: 1589 kcal - kalkonsallad, lax, grönsaker, kvarg
Sömn: Ställt klockan för att komma in i bra vanor igen. Kom i säng i tid - bra där!

Torsdag
Steg: 3701, 2,775 km, 97 kcal. Kändes sliten i kroppen och hälen så inget jagande eller träningsfokus idag
Träning: 50 min cykling till och från Lund
Kost: 1525 kcal tom middag på O'Learys som bidde kyckling med grönsaker även om pommes, bröd och massa annat lockade - nöjd!
Sömn: Kommit in i rytmen men behöver komma tidigare i säng
Gruppträff på Itrim - kändes bra att gå dit och stärkte mig om inte annat inför mitt restaurangbesök efteråt...

Fredag
Steg: för varmt att jagar steg plus att vi fick ändrade planer för dagen
Träning: 1h på crosstrainern
Kost: 1848 kcal - grillning hemma med massa gott bla kyckling och ugnsrostade grönsaker så det bidde lite för mycket kyckling. Men så länge det är för mycket kyckling så...
Sömn: Kommit in i rytmen men behöver komma tidigare i säng - igen :-)

Lördag
Steg: 12413, 9,309 km, 408,1 kcal
Träning: 1h på crosstrainern, 70 min cykling till och från Arlöv
Kost: 2597 kcal - lunch på LCHF-butiken med gräsbetat kött och godsaker, Middag hos gudföräldrarna skippade dock den söta välkomstdrinken och salta jordnötter, ingen efterrätt, godis eller tårta samt drack inga kalorier - bra där! Men när vi körde hem vid 22.30 då var denna vrålhungrig och det enda som har öppet i Eslöv vid den tiden är McD. Bidde en McFeast men till både min och makens förvåning inget annat - har knappast hänt tidigare :-) Så även om jag drog över rejält är jag väldigt nöjd med min insats plus mycket rörelse i dag så lite minus på kontot var det nog.
Sömn: Kom sent i säng

Söndag
Steg: 12049, 9,036 km, 344,8 kcal
Träning: 70 min tabata (styrka/kondition med egna kroppen och vikter i intervaller) - SVETTIGT, 15 min rörlighet (kettlebellcirkel), 55 min cykling till och från Lomma
Kost: 1622 kcal - mumsiga grillrester, matig omelett med vattenmelon till efterrätt, kvarg och blåbär
Sömn: Trött när klockan ringde - för sent i säng samt VARMT! Men tvingade mig upp så att jag kommer tidigt i säng för ikväll då det är jobbedag imorgon.

Sammanfattning
Veckans vikt: 74,9 kilo (26/7). Kvar till mål: 4,9 kilo! Första gången i världshistorien som jag har i princip samma vikt innan som efter semestern. 4/7 visade vågen 74,6 och i fredags 74,9! Detta är jag overkligt nöjd med!!!
Steg: 5 utav 7 - godkänt resultat!
Träning: 5 utav 7 men har även cyklat de två kvarvarande dagarna - guldstjärna!
Kost: 4 dagar spot on, 3 dagar över men i stort sett enbart mat (förutom LCHF-godsakerna) och på den nivå jag ska ligga sen. Många frestelser bla sista semesterveckan så jag är nöjd med min insats!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…