Fortsätt till huvudinnehåll

Får inte lov att gå ut...

Kommer ni ihåg dessa svarta finbyxorna som jag kände mig extra fin i? Tydligen så är jag inte så fin längre... I måndags så träffade jag kollegan Sara efter ett pars veckor semester och istället för hur är läget etc. Så utbrast hon: "Amen hur ser du ut i de byxorna de är rent för stora". Jasså tycker du tyckte jag för de såg rätt så okej ut framifrån sa jag. Visserligen lite lösare runt låren och så men jag tyckte att det funkade. Tydligen är det bakifrån jag skulle kollat för idag så fick jag utgångsförbud utav maken. Får inte lämna huset i byxorna fler gånger och de ska slängas ikväll :-(

Jamen jag har ju knappt använt dem och jag är inte redo att ut och prova byxor. Jobbigt och känns som då skulle jag tappa allt självförtroende. Jag vet inte vilken butik jag ska gå till, jag vet inte storleken, jag vet inte vad som passar mer än att jag gillar när de går upp i midja, jag tror inte jag får på mig några andra byxor än de från Cizzi för jag är för tjock kring lår och rumpa. Men Cizzi är ju inte riktigt ett option för dessa var ju de minsta. Nä jag kör nog på leggings och mina jeans ett tag nu och samlar mod under tiden. Har du tips på byxor som passar en kort, rund om rumpan och lår med lite högre midja så får du jättegärna tipsa!!!

Okej efter detta fotobeviset så köper jag det hela men framifrån ser de lite mer okej ut i mitt försvar...

Kommentarer

 1. Kolla byxor på Flash, modellen Brenda kanske.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh va bra med byxtips. Tack så mycket!

   Radera
 2. Jag kan lova dig Tina att du inte kommer ha några problem att hitta byxor!! Men jag förstår din känsla :-)
  Du är jättefint!! Bra jobbat!

  kram Christina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis det är nog mer det där modet att våga prova en massa som tryter... Tack så jättemycket Christina! Kram!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…