Fortsätt till huvudinnehåll

Kalla mig mästerkocken!

Ikväll vart det alltså premiär är hemma för rulader. Kvittar hur mycket ni hade betalt mig för att göra detta för några år sedan. Det hade aldrig hänt. Om maken velat ha rulader så hade han fått hitta dem ute på lokal någonstans. Jag tycker inte om sådan mat punkt slut. Jag tycker ju bara om skräpmat och socker. Men de där smaklökarna har verkligen förvandlats!

Hade förberett allt igår så jag skulle vara in good shape. Käkade lite Lottas fröknäcke med ekologiskt Bregott som uppladdning och för att jag vart hungrig :-) Hallå Jensen det där med att du blir hungrig utav träning är till viss del bullshit. Jag blir "hungrig" utav att ha för lite att göra... Men nog om det och tillbaka till ruladerna.

Läsa receptet, röra i grytan, läsa igen, ställa timern, stå och vakta, tröttna på det och började förbereda morgondagens kettlebellspass, kolla igen, läsa och röra. Lite så kan dagens matlagning sammanfattas. Fick freestyla såsen för det stämde inte alls och jag hade i lite mer grönsaker i. Till serverade jag blomkålsmos istället för pressade potatis samt ekologisk lingonsylt (med den minsta mängden socker jag kunde hitta i affären - yikes vissa innehöll 55% socker...) och pressgurka.

Okej let the rulad-making begin!

Ser lovande ut... 

OMG så gott det blev!!! Fick massa beröm utav maken som vart nöjd med kocken :-) Och ja detta var första portionen...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Nu är jag sur!

Ja min kropp is amazing men just nu är jag lite sur på den... Kämpar som en galning med att träna, jaga steg, sova bra, äta bra, undvika socker. dricka morgonshots med gurkmeja och jag vet inte allt. Nähä men då visar vågjäveln bara på massa plus och andra i hushållet (nämner inga namn men vi är ju bara två då det är han som jag delar säng med...) får minus trots pizza och ingen träning.

SUCK säger jag! Och nä kom inte med skit i vågen eller du som tränar så mycket borde kunna unna dig eller whatever. Nä det är bara denna kroppen som är helt fantastisk på att lägga på sig kilon och behålla dem. Jag är som en kackerlacka och kommer överleva alla den dag Armageddon comes to town. Och då kommer denna...


PS! Fast igår bröt jag ihop fullständigt och tryckte i mig en massa kakor. Jo för det hjälper ju fru Jensen det hjälper jättemycket. NOT! Idag back on track!

I will own the beach!

Igår när jag "bara skulle" till Synsam för att justera mina glasögon så jag faktiskt ser på höger öga också så råkade jag go a little crazy. Hade först en tanke att hitta en ny bikinitopp för oftast det som är lättast för mig att hitta än den där underbrallan. Och jag måste ha en topp med lite mellanrum mellan tuttarna dvs så lite tyg som möjligt för annars får jag bara värmeutslag som kliar något fruktansvärt. Nog om mina krämpor och kroppens egenheter och över till shoppingen...

Gick först in på Change som ligger precis bredvid Synsam. Har aldrig varit därinne tidigare för att haft känslan att det inte finns något som passar denna kroppen ändå. Men hittade något att prova och då var det som något flög i mig. Blev så jävla trött på min inställning att nä jag vill inte prova för det kommer aldrig passa. Eller jag ska köpa en riktigt fin bikini när jag nått min målvikt eller när jag gått ner x antal kilo eller nästa sommar minsann när jag är i min livs form ska jag köpa. Och …