Fortsätt till huvudinnehåll

Nyttigare biosnacks

Maken och jag hade planerat ett biobesök igår. Alltid lite trixigt för jag blir ju alltid frestad utav dofterna från popcorn och godis, jag ser påsarna hänga på rad och hör folk snaska på allt gotter runt omkring en. Okej what's the plan för en viktminskande bloggare? Jopp jag tog bort kärnhuset och klyftade 2 små äpplen in en påse. "Pepprade" i en massa kanel och skakade påsen. Ner med den i handväskan och voila jag var redo.

Dock aldrig en garanti att den påsen väl öppnas när jag sedan sitter där för då kanske andra saker frestar mer. Maken valde dock bort popcorn (puh men inte för att jag bad om det vill jag poängtera för jag kan inte styra vad andra väljer bara för att inte jag äter) och valde nyttigare godis från Renée Voltaire. Det är ju kanon att sådant plus nötter finns på Filmstaden numera tycker jag. Vi hade lite kvar på ett presentkort så maken valde 3 olika påsar (1 tömd med två med hälften med sig hem...). Det bidde Lovely Lakrits, Chokladoppade incabär och Tranbär doppade i apelsinchoklad.

Jag smakade ett incabär (sega, lite syrliga och god mörk choklad) och ett tranbär (lite annorlunda med apelsinchokladen men väldigt goda). Dock är det ju tyvärr så att även om det är nyttigare så innehåller det fortfarande mycket energi så viktminskande bloggerska fick snällt hålla sig till sina äppleklyftor. Jag fixade det och är helnöjd med mig själv!!! Jag har äntligen hittat ett biosnack som funkar and me like it a lot!

Bloggerskans påse!

Massa bättre än godispåsar att välja på! 

Kommentarer

 1. Gud vad smart!
  Tack för tipset, jag ska göra nystart nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja gör det Ting - jätetgott, lite sött, crunchy och nyttigt! HEJA DIG!!!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…