Fortsätt till huvudinnehåll

Tack Röhnisch och Malin!

Idag hämtade jag ut ett efterlängtat paket från Röhnisch. Innehållet var nämligen fina löparoutfits som #teammalmövårruset vann i somras för bästa filmbidrag i B.A.B.Y. stadskamp. Tjoho och vi blev så glada. Och snälla Röhnisch gav även mig en outfit även om det egentliga priset bestod utav 6 uppsättningar. Väldans glad blev jag så tack så jättemycket för jag gillar verkligen deras kläder!!! 

Kände mig väldigt modig och slängde in en beställning på M... Nervöst testade jag först linnet. Check det funkade men byxorna kändes väldigt tveksam. Kan ju inte påstå att de gled på utan snarare ett scenario med "tajta strumpbyxor som man måste hålla fint i så de inte går i sönder samtidigt som man får slita som ett djur för att få upp dem en centimeter till...". Men det gick och maken och jag skojade om att nu vet jag hur en korv känner sig :-)

Tänk att jag fick på mig outfiten och det sitter ju riktigt fint. Byxorna lite tajta men jag kunde knäböja i dem :-) Och jag gillade verkligen att de gick så högt i midjan! Några kilo till i de nedre regionerna så kommer de sitta ännu bättre. Väldigt generöst utav Röhnisch och ett stort tack till Malin för valet utav vinnare och fixade av så fina priser!!! Tjejer - snart ses vi så ni också kan få era outfits!

Stort paket med fin tejp!

Wow nu ska här provas eller snarare ett litet nojigt wiiieee hur ska detta gå? 

Titta så fint!!! 

 Voila bloggerskan i vinsten!!!
PS! Vi kan väl ignorera frisyren. För ja den och färgen är ny men jag latade till mig efter träningen idag och fixade inte till den så där coolt. Återkommer med bild...

Jäpp byxorna är på och titta vilka fartränder. Jag kommer vara så snabb!!! 

Kommentarer

 1. Grattis!!!
  Ska vi matcha brallor imorgon? ;)

  SvaraRadera
 2. Snyggt som bara den ;) längtar tills jag skuttar runt i det ;) kram Cee

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att ses idag och jag hoppas du blir nöjd! Kram!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…