Fortsätt till huvudinnehåll

The ugly truth!

Kämpade på med foten idag men tänkte egentligen när jag begav mig upp till Actic Olympen att va fan håller jag på med. Jag kan knappt gå, vänsterfoten brinner som eld, det skaver något enormt i huden och jag ska åka träna. Idiot! Körde 30 min Power som är som BodyPump. Inte min grej för det är så stressigt. Till sist ligger jag i en hög på stepbrädan med vikterna halvvägs av stången medans de jäkla mojänger sitter som berg...

Jaja nya tag och på Puls-passet. Tog mig typ 5 sekunder att inse att detta håller inte. Det gör så j¤%&la ont!!! Envis som jag är så gav jag det lite till men 20 minuter senare fick jag stämpla ut. Usch det var länge sedan jag lämnade mitt i ett pass. Men det gick bara inte och tårarna brände. Inom om ICA och ner med en nybakad varm baguette i korgen - hallå den stod inte på inköpslistan!!!

Cyklade hem och nu vräkt jag i mig bröd med smör och Kalles. Bra där Jensen! Jaja nu går jag och lägger så blir det nya tag imorgon. Håll nu tummarna att när jag vaknar imorgon så har ett fotmirakel skett! Här kommer the ugly foot... Varning för starka bilder :-)

Snyggt eller?


Hela fotsulan är jättevarm och brinner som eld! 

Ilsket röd... 

Kommentarer

 1. Men du, allvarligt vad har hänt med din fot? Tycker du ska gå och kolla upp det där ser inte alls bra ut. Hoppas det blir bra så du kan fortsätta träna, du inspirerar med dina blogginlägg.
  Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allergisk reaktion mot tejpen som sjukgymnasten satte på foten för hälsporren... Bättre idag så jag hoppas på det bästa :-) Tack så mycket Eva!

   Radera
 2. Usch! Det där ser inte skönt ut! Hoppas det läker fort nu när tejpen är borta. Hoppas oxå att du njöt ordentligt av baguetten för idag tar du nya tag, eller hur?! ;-) Ha en fin dag! /Kram Jenny M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä är inget skönt heller men bättre. japp nya tag och på det igen :-) Kram!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…