Fortsätt till huvudinnehåll

Veckans status - 2 veckor kvar!

Måndag
Steg: 11906, 8,929 km, 344,9 kcal.
Träning: 65 min tabata, 1h 40min cykling (till och från jobb samt till och från träningen).
Kost: 1570 kcal - sugen på Grand Delis goa bröd men jag åt inget!
Sömn: Kom i säng sent igår och sovit dåligt :-(

Tisdag
Steg: 11207, 8,405 km, 318,2 kcal.
Träning: 50 min cykling, 1h crosstrainer.
Kost: 1485 kcal - fiskdag bidde det idag!
Sömn: Kom i säng lite sent.

Onsdag
Steg: 11506, 8,629 km, 321,2 kcal (i ÖSREGN!!!)
Träning: 1h kettlebells (ingen cykling pga vädret så passade på att handla med bilen)
Kost: 1926 kcal - hungrig så blev lite mer än beräknat efter träningen men hey det var en frökuse med ägg och skinka :-)
Sömn: Kom i säng i tid - good girl!

Torsdag
Steg: 10530, 7,897 km, 306,3 kcal.
Träning: 50 min cykling, 1 h crosstrainer.
Kost: 1518 kcal - torsk och grönsaker plus varma mackor till kvällen m.m.
Sömn: Kom i säng i tid - good girl!

Fredag
Steg: 11153, 8,364 km, 308,2 kcal.
Träning: 50 min cykling, 1h crosstrainer.
Kost: 3158 kcal - yikes inte lätt med finlunch och grillmiddag plus en sugen bloggerska... Kallar det laddning inför TRX-dagen eller nåt :-)
Sömn: Lite sent i säng och sov lite nervöst inför helgen...

Lördag
Steg: 10238, 7,678 km, 289,8 kcal.
Träning: TRX-utbildning (9.00-17.00)
Kost: 1659 kcal - funkade väldigt bra under dagen med maten och sedan god gös tillsammans med Nina!
Sömn: Trött bloggerska däckade i sängen

Söndag
Steg: 5825, 4,368 km, 158,3 kcal
Träning: Trigger Point utbildning (9.00-17.00), 15 min rörlighet (kettlebellcirkel).
Kost: 1557 kcal - bra matdag!
Sömn: Kommer snart att gå och lägga mig för jag är slut i rutan :-)

Sammanfattning
Veckans vikt: 73,3 kilo (14/8). Kvar till mål: 3,3 kilo så nu gäller det att köra på dessa två veckorna med full fokus!
Steg: 6 utav 7 - väldigt nöjd med detta pga helgens utbildningar och ostabilt väder.
Träning: 7 utav 7  - full pott. Plus cykling till och från jobb 4 utav 5 dagar!
Kost: I fredags inget vidare men annars har det gått bra.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…