Fortsätt till huvudinnehåll

Veckans status - 3 veckor kvar!

Måndag
Steg: 10094, 7,570 km, 294,9 kcal.
Träning: 65 min tabata, 1h 40min cykling (till och från jobb samt till och från träningen). Tungt hem från träningen i motvind :-)
Kost: 1709 kcal - laxsallad, blåbär, omelett med halloumi, surdegsknäcke med ägg och kalkon, persika med kokosflingor - allt jättemumsigt!
Sömn: Trött efter träning och cykling så somnade som en stock och sov gott.

Tisdag
Steg: 10681, 8,010 km, 300,8 kcal.
Träning: 50 min cykling, skulle tränat på Itrim på morgonen men kroppen var trött. Hade tänkt att cykla till Staffanstorp och hämta ett paket men alldeles för varmt och kvavt :-(
Kost: 1495 kcal - bla mumsig kycklingsallad från Grand Deli!
Sömn: Kom i säng i tid.

Onsdag
Steg: 12629, 9,471 km, 346,3 kcal.
Träning: 80 min cykling, 1h kettlebells.
Kost: 1517 kcal - tömning utav frysen så rester plus omelett igen :-)
Sömn: Kom i säng i tid - good girl!

Torsdag
Steg: 10600, 7,950 km, 306 kcal.
Träning: 1 h crosstrainer, körde till jobb då jag skulle iväg på massage.
Kost: 1622 kcal - torsk, grönsaker, kvarg m.m.
Sömn: Kom i säng i tid - good girl!
Gruppträff på Itrim - vi var bara tre men som vanligt hittade jag något jag kunde lära mig. Good!

Fredag
Steg: 14373, 10,779 km, 402,8 kcal.
Träning: 50 min cykling, 1h styrka på Itrim.
Kost: 1606 kcal - lax hela dagen lång och bästa bloggerskan hade förberett sitt biosnacks och skötte sig galant!
Sömn: Lite sent i säng men det är ju fredag :-)

Lördag
Steg: 10314, 7,735 km, 280,3 kcal.
Träning: 1h på crosstrainern
Kost:  2188 kcal - inte bra med middag hos grillmästarsvågern... Mycket kött, sallad och potatisgratäng blev det i bloggerskans mage. Dock ingen efterrätt, salta nötter eller flytande kalorier.
Sömn: Lite sent i säng men det är ju lördag :-)

Söndag
Steg: 12362, 9,271 km, 349 kcal
Träning: 65 min tabata, 20 min rörlighet (kettlebellcirkel - jag fick jobba idag :-)), 70 min cykling
Kost: 1551 kcal - bra matdag!
Sömn: Kommer i säng i tid hoppas jag :-)

Sammanfattning
Veckans vikt: 73,8 kilo (9/8). Kvar till mål: 3,8 kilo! Nytt världsrekord och äntligen inte 74, 75 eller 76 kilo som jag sett så länge! Och tänk att när jag har nått 70 kilo då har jag svettas, kämpat, ätit, jobbat, gråtit, smärtat, hjärnat bort 47 kilo dvs 40% utav kroppsvikten...
Steg: 7 utav 7 - tjoho!
Träning: 6 utav 7  - vart för seg i tisdags och det vart nog bra med en vilodag. Plus cykling till och från jobb 4 utav 5 dagar!
Kost: Igår blev lite mycket mat men jag är mycket nöjd med min vecka!!! Jag får äta en massa gott och mår så himla bra. Win-win liksom!

Kommentarer

  1. Vilken fantastisk prestation, bra jobbat!

    SvaraRadera
  2. Är såå imponerad och bli jätte inspirerad av dig.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…