Fortsätt till huvudinnehåll

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
 • Mysfrukost imorse med tänt ljus och helt tyst. Ingen TV, ingen dator, ingen mobil, ingen tidning... Bara jag med min gröt, ägg och te. Andas och tänk happy thoughts :-)
 • Att Fridas bankande börjar ge resultat. Idag ökade hon på lite till i styrka men kändes inte lika jäkligt som förra gången snarare tvärtom. Tydligen ett tecken på att inflammationen går tillbaka sa hon. Tjoho!!!
 • Att det kanske finns en utvecklingschans för mig på nuvarande arbetsplats. Glad att jag vågade ta chansen även om jag håller förhoppningarna väldigt låga. Det vill säga hellre våga göra något åt saken än att bara sitta tyst för då har jag gjort vad jag kan i alla fall.
 • Plus jag har själv tänkt till vad jag verkligen vill pyssla med och jag älskar kommunikation, projektledning, process/verksamhets-arbete och digitalt. Bra då vet jag ju det :-)
 • Dagens jeansupplevelse - mina svarta jeans som jag säkert inte använt på 2 månader åkte på idag. Hallå de är ju riktigt bekväma och är som mjukisbyxor. De var de inte innan precis utan lite tajtiga... Och ändå står vikten stilla - interesting Jensen!
 • Maken som öppnat förrådsdörren till mig så jag kan bara cykla in i förrådet dvs behöver inte hoppa av cykeln, hitta nyckel, låsa upp etc. Det är väl ändå kärlek?
Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Kommentarer

 1. Åh vad jag gillar dina må-bra-inlägg. Det ger mig själv eftertanke till vad som varit bra med MIN dag! Tack för att du delar med dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Sara jag gillar dem själv för det får mig att fokuserar på det positiva än att älta det negativa. Kul att höra att du uppskattar det!

   Radera
 2. Tänk vad mycket under en dag innehåller som gör att man mår bra. Jättebra sätt att skriva ner dem i bloggen, funderar på att göra samma upplägg i min blogg, gillar verkligen iden.
  Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur det händer ju massa bra saker under en dag!!! Kör på Eva!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Nu är jag sur!

Ja min kropp is amazing men just nu är jag lite sur på den... Kämpar som en galning med att träna, jaga steg, sova bra, äta bra, undvika socker. dricka morgonshots med gurkmeja och jag vet inte allt. Nähä men då visar vågjäveln bara på massa plus och andra i hushållet (nämner inga namn men vi är ju bara två då det är han som jag delar säng med...) får minus trots pizza och ingen träning.

SUCK säger jag! Och nä kom inte med skit i vågen eller du som tränar så mycket borde kunna unna dig eller whatever. Nä det är bara denna kroppen som är helt fantastisk på att lägga på sig kilon och behålla dem. Jag är som en kackerlacka och kommer överleva alla den dag Armageddon comes to town. Och då kommer denna...


PS! Fast igår bröt jag ihop fullständigt och tryckte i mig en massa kakor. Jo för det hjälper ju fru Jensen det hjälper jättemycket. NOT! Idag back on track!

I will own the beach!

Igår när jag "bara skulle" till Synsam för att justera mina glasögon så jag faktiskt ser på höger öga också så råkade jag go a little crazy. Hade först en tanke att hitta en ny bikinitopp för oftast det som är lättast för mig att hitta än den där underbrallan. Och jag måste ha en topp med lite mellanrum mellan tuttarna dvs så lite tyg som möjligt för annars får jag bara värmeutslag som kliar något fruktansvärt. Nog om mina krämpor och kroppens egenheter och över till shoppingen...

Gick först in på Change som ligger precis bredvid Synsam. Har aldrig varit därinne tidigare för att haft känslan att det inte finns något som passar denna kroppen ändå. Men hittade något att prova och då var det som något flög i mig. Blev så jävla trött på min inställning att nä jag vill inte prova för det kommer aldrig passa. Eller jag ska köpa en riktigt fin bikini när jag nått min målvikt eller när jag gått ner x antal kilo eller nästa sommar minsann när jag är i min livs form ska jag köpa. Och …