Fortsätt till huvudinnehåll

Kalla mig Fluffy :-)

De två senaste veckornas matval samt inte träning som vanligt har satt sina spår. Framför allt att jag inte skött kosten. Den där extra badringen runt magen och rumpan är liksom tillbaka. Jag som vart så glad att den var borta! Likaså är ansiktet lite rundare. Det är där pommesen är hamstrade :-) Så jag känner mig lite extra fluffig överallt.

Resultatet syns också på vågen men vet ni vad jag är lugn. Gjort är gjort och idag är det nya tag. Tom maken har sagt flera gånger i helgen att han längtar till måndag då jag ska påbörja nästa projekt. Har nog främst att göra med att min magen är helt galet upprörd och han drabbas utav ångorna... Men gladast är nog jag för även om jag ätit massvis så mår jag som bäst när det är minimalt med skräp.

Så igår fixades det matlådor och planerades mat - mer om det i ett annat inlägg tänkte jag. Foten fixas det med och den är hyfsad i form så idag blir det lite steg. Dock inga längre sträckor i taget men ett steg här och där blir till sist 10 000. Cykeln är transportmedlet till och från jobbet. Och veckans träning är planerad (idag - Itrim, tis - Kb-pass, ons - Functional toning på Actic, tors - egen kb, fre - PT, lör - gymmet och Kb-cirkel samt sön - Lommautmaningen).

Idag startar alltså mitt projekt: Tina i toppform som jag skrev om för en vecka sedan här: http://www.butterflytina.com/2013/09/projekt-tina-i-toppform.html Målet är om 10 veckor och fokus är min kettlebellscertifiering! Jag har gjort en planering vecka för vecka där jag lagt in träning, itrim, mental träning, må bra saker, hinder tex utemiddagar m.m. Så jag ska kunna boka av vad som blivit gjort och utvärdera. Använder ju även Shapeup Club och Funbeat för maten samt träningen.

Igår funderade jag också över min målbild och kom fram till att visst funkar den "gamla" som övergripande. Men jag behöver en specifik för detta projektet så det tänkte jag att jag ska pyssla lite med denna veckan. Delar med mig sen när jag är klar men detta har jag kommit fram till:

 • Om 10 veckor har jag klarat min kettlebellscertifiering med bravur!
 • Om 10 veckor har jag kommit ner till en fettprocent på 25%!
 • Om 10 veckor har jag prioriterat och skött min kost så att jag mår topp och är i bästa form någonsin!
 • Om 10 veckor har jag fokuserat på det jag kan göra/äta istället för på det som inte funkar!
 • Om 10 veckor har jag skött min träning utifrån planen och jag har gjort stora framsteg med min rörlighet!
 • Om 10 veckor mår jag bra och är tacksam!
 • Om 10 veckor så vill jag och kan jag samt jag är lugn, trygg och säker!

Det vill säga detta är mitt mantra, min målbild och min motivation! Heja mig och jag hoppas du följer med på äventyret mot toppformen!

Kommentarer

 1. Då ses vi ev på FT på onsdag .Jag har anmält mig då jag inte kan gå på mitt vanligt på tisdagen.

  Jag kör också igång men ny kraft idag. Hej hösten. Hej energi och målmedvetenhet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjho hoppas vi ses!!! Heja oss!!!

   Radera
 2. Det är så roligt och att läsa dina inlägg, jag blir liksom glad varje gång :-)
  Fortsätt att kämpa du är sååå duktigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wow vad kul att höra - allt bättre att göra någon glad liksom :-) TACK!!!

   Radera
 3. Hej!Nu har jag följt din blogg ett tag men inte kommenterat nån gång.Det låter som en bra målbild,och du verkar målmedveten så det där fixar du!Vilken himla resa du har gjort-vad har varit svårast?Har du tränat så där många pass i v hela tiden eller fick du börja försiktigt?Jag har precis påbörjat min resa men har en trasig rygg så jag kan inte träna som jag vill.Fortsätt kämpa,du gör ett grymt bra jobb!Mvh L

  www.inmyplace.bloggplatsen.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej L! Tack för din kommentar! Vad det gäller träningen har jag trappat upp under en del år. Började med 3 pass i veckan etc. Det absolut svåraste under hela resan och som alltid kommer vara mitt bekymmer är att sköta maten, inte falla för frestelser och att undvika socker. Tänk positivt och tänk på det du kan träna!!! Lycka till!

   Radera
 4. Aha,jag börjar med promenader och simning så får vi se när ryggen har blivit bättre :)
  Har samma bekymmer som du med socker och att motstå frestelser.Jag kan kämpa som en tok mot ett mål(tex en viss vikt)men sen är det som att jag ska äta igen allt jag "missat"under tiden jag gått ner.Märkligt,jag vet!
  Lycka till framöver,jag kommer följa din blogg å hejja!
  L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt rätt låter det som L! Ja du det där sockret... Märkligt men mänskligt :-) Kör på!!!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Nu är jag sur!

Ja min kropp is amazing men just nu är jag lite sur på den... Kämpar som en galning med att träna, jaga steg, sova bra, äta bra, undvika socker. dricka morgonshots med gurkmeja och jag vet inte allt. Nähä men då visar vågjäveln bara på massa plus och andra i hushållet (nämner inga namn men vi är ju bara två då det är han som jag delar säng med...) får minus trots pizza och ingen träning.

SUCK säger jag! Och nä kom inte med skit i vågen eller du som tränar så mycket borde kunna unna dig eller whatever. Nä det är bara denna kroppen som är helt fantastisk på att lägga på sig kilon och behålla dem. Jag är som en kackerlacka och kommer överleva alla den dag Armageddon comes to town. Och då kommer denna...


PS! Fast igår bröt jag ihop fullständigt och tryckte i mig en massa kakor. Jo för det hjälper ju fru Jensen det hjälper jättemycket. NOT! Idag back on track!

I will own the beach!

Igår när jag "bara skulle" till Synsam för att justera mina glasögon så jag faktiskt ser på höger öga också så råkade jag go a little crazy. Hade först en tanke att hitta en ny bikinitopp för oftast det som är lättast för mig att hitta än den där underbrallan. Och jag måste ha en topp med lite mellanrum mellan tuttarna dvs så lite tyg som möjligt för annars får jag bara värmeutslag som kliar något fruktansvärt. Nog om mina krämpor och kroppens egenheter och över till shoppingen...

Gick först in på Change som ligger precis bredvid Synsam. Har aldrig varit därinne tidigare för att haft känslan att det inte finns något som passar denna kroppen ändå. Men hittade något att prova och då var det som något flög i mig. Blev så jävla trött på min inställning att nä jag vill inte prova för det kommer aldrig passa. Eller jag ska köpa en riktigt fin bikini när jag nått min målvikt eller när jag gått ner x antal kilo eller nästa sommar minsann när jag är i min livs form ska jag köpa. Och …