Fortsätt till huvudinnehåll

Så jäkla nöjd!

Så kan jag sammanfatta mitt första hemmapass inför certifieringen! Framförallt för att jag gjorde det då hemmaträning inte är min starka sida. Vecka 1 och jo om vi säger så här - det finns utvecklingsmöjligheter :-) Därför är jag glad att jag började nu så att det sitter senare. Saker jag måste finslipa på är tekniken, uthålligheten, styrkan och rörligheten. Så tutti helt enkelt! Men jag började på en lagom nivå för jag vill att kroppen ska få vänja sig så kroppen håller.

Dagens pass bidde följande och kördes med 8 kgs bellsen (tog ca 30 min):

  • Uppvärmning med pinnen där jag kör en serie utav övningar som jag brukar dvs 10 halva axlar, 10 hela bakom, 10*2 halos, 20 sidrotationer, 10 marklyft, 10 knäböj, 10 overhead squats, 10 good mornings.
  • Tabata-intervaller: Sving
  • 20 st Snatch (vänster) 20 st Snatch (höger)
  • 40 st Knäböj
  • 20 st Clean (vänster) 20 st Clean (höger)
  • 20 st Jerk (vänster) 20 st Jerk (höger)
  • Tabata-intervaller: Sving
Efter kettlebellsen blev det premiär med Trigger point kitet. Maken joinade mig för han vill också lära sig. Lite ringrostig var jag men efter ett tag så kom det tillbaka. Skönt-ont kan man sammanfatta det hela :-) Fast nu är vi igång så nu gäller det bara att fortsätta på denna banan. Vecka 1 avklarad och nästa torsdag är det dags igen. Är du duktig på hemmaträning?

Följer du mig på Instagram har du redan sett dessa men vet att en del läsare efterlyst de bilderna då de inte finns där :-) So here you go... 

Dagens verktyg!

Dagens middag - mycket protein och åt man stor lunch får man vänligt anpassa övriga måltider... 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Nu är jag sur!

Ja min kropp is amazing men just nu är jag lite sur på den... Kämpar som en galning med att träna, jaga steg, sova bra, äta bra, undvika socker. dricka morgonshots med gurkmeja och jag vet inte allt. Nähä men då visar vågjäveln bara på massa plus och andra i hushållet (nämner inga namn men vi är ju bara två då det är han som jag delar säng med...) får minus trots pizza och ingen träning.

SUCK säger jag! Och nä kom inte med skit i vågen eller du som tränar så mycket borde kunna unna dig eller whatever. Nä det är bara denna kroppen som är helt fantastisk på att lägga på sig kilon och behålla dem. Jag är som en kackerlacka och kommer överleva alla den dag Armageddon comes to town. Och då kommer denna...


PS! Fast igår bröt jag ihop fullständigt och tryckte i mig en massa kakor. Jo för det hjälper ju fru Jensen det hjälper jättemycket. NOT! Idag back on track!

I will own the beach!

Igår när jag "bara skulle" till Synsam för att justera mina glasögon så jag faktiskt ser på höger öga också så råkade jag go a little crazy. Hade först en tanke att hitta en ny bikinitopp för oftast det som är lättast för mig att hitta än den där underbrallan. Och jag måste ha en topp med lite mellanrum mellan tuttarna dvs så lite tyg som möjligt för annars får jag bara värmeutslag som kliar något fruktansvärt. Nog om mina krämpor och kroppens egenheter och över till shoppingen...

Gick först in på Change som ligger precis bredvid Synsam. Har aldrig varit därinne tidigare för att haft känslan att det inte finns något som passar denna kroppen ändå. Men hittade något att prova och då var det som något flög i mig. Blev så jävla trött på min inställning att nä jag vill inte prova för det kommer aldrig passa. Eller jag ska köpa en riktigt fin bikini när jag nått min målvikt eller när jag gått ner x antal kilo eller nästa sommar minsann när jag är i min livs form ska jag köpa. Och …