Fortsätt till huvudinnehåll

Ikväll är det dags igen!

Är ju bara 2 veckor sedan sist men ikväll ska jag på ett nytt 4Good event. Denna gången nämligen Mammaboosten. Nä jag är ju inte mamma men jag vann ju 2 biljetter på eventet i september. Fast jag har med mig en tjej som är mamma så då kommer jag väl in eller? För jag ser verkligen fram emot ikväll och hoppas på en lika spännande goodie bag som vanligt. Hoppas bara inte det är Pampers eller nåt...

Vid förra eventet fick vi alla dels ett nagellack i Apoteket hjärtas monter (jag valde rosa - surprise...) Plus när vi skulle gå hem fick vi en goodie bag med ögonskugga och läppglans att testa. Alla produkterna var ur deras nya sminkserie "Apolosophy". Tror ni säkert som jag sett detta snurra runt i olika bloggar på sistone så då kan ju inte jag vara sämre :-)

Nagellacket är super. Visserligen har jag bara använt det på tånaglarna men det håller riktigt länge och blir inte avskavt. Lätt att måla på om kanske än ett något bred pensel för mina mini-naglar men det är ju inget nytt under himmeln. Så jag tänkte faktiskt att jag ska köpa ytterligare ett lack med den rabattkupong vi fick med i the bag.

Över till läppglanset som jag inte använder så ofta. Dels för jag tycker det torkar ut mina redan torra läppar och dels för att jag slutade använda läpp-pynt i och med makens inträde i mitt liv. Mycket bättre att pussas utan kladd liksom. Fast jag får säga att jag är imponerad utav detta glans. Inte så tjockt kletigt som vissa kan vara och inte lika uttorkande. Och jag fick en riktigt snygg färg - typ en svag brunrosa som ser väldigt naturlig ut.

Vad det gäller ögonskuggan har jag bara testat den en gång. Fick en med tre skuggor i brunt och guld. Inte riktigt mina färger men jag tyckte det blev fint på. Pluspoäng också för att de inte "strösslade" så mycket dvs att glasögonen är fulla med ögonskugga till lunch för det trillar av. Så vem vet kanske jag köper en i en annan färg fast å andra sidan är det något jag inte behöver köpa är det just ögonskugga för det finns det fullt med i lådorna.

Har du testat "Apolosophy"?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…