Fortsätt till huvudinnehåll

Gripens julspel och egen träning

Fullt ös hela dagen för denna tjejen idag. Inledde med en gruppträff på Itrim. Alltid nyttigt och välbehövligt. Trots att det inte alltid är så kul att ställa sig på stålplattan :-) Efter träffen gick Camilla, Rebeca och jag över till Espresso House för mysfrukost och prat. Sedan bar det iväg in till Malmö för Rebeca och mig. Ville skulle nämligen kolla in Gripens julspel och heja på kompisen Elise!

Har aldrig sett en crossfit-tävling live så det vart jättekul! Grymt duktiga deltagare och inspirerande att titta på. Jag vill också kunna göra de sakerna - 2014 here I come...  Elise vart jätteduktig och vi hejade så vi hördes i hela hallen :-) Hem igen och jaga maken ut för lite steg. Soffan och mellis. Ombyte och sedan vart det Actic Olympen som gällde. Även om det tog emot när jag satt i soffan. Kändes ju som jag redan tränat - nähä jag hade bara tittat på andra som tränar.

Okej då får jag väl göra det själv också. Mötte upp med Rebeca igen och värmde upp lite på crosstrainer. Bättre det än att hänga i ett hörn och vänta ju. Sedan blev det en svettig timme ute i gymmet på ett pass som kallas Actic Training Circuit. Efter uppvärmningen fick vi boxas, använda TRX:en, plankan på stepbrädan, wall balls, kettlebells, dips plus lite till. Fullt ös och det vart jättekul. Så glad jag kom ur soffan ändå!!!

Vi hejar på Elise i gult linneBästa hejarklacken - hej varför fick jag störst huvud bara för jag är närmast kameran... Elise, Elise, Elise!!! 

Väldigt många fler killar som tävlade - undrar varför? 
Dags för wod 3 som vart overhead squats (djupa knäböj med en stång ovanför huvudet på raka armar) och double unders med hopprep (hoppa och veva som tusan). Något som jag önskar jag klarade av en utav varje de skulle göra många många fler. Elise in action 


Kaxigaste t-shirten... Sett dessa lite varstans så köpte 3 olika för att själv testa 

Okej inte lika coolt som julspelen men jag blev svettig! 

Heja oss!!! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…