Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från januari 2, 2013

Ojojoj...

... nu kan man börja boka sig på kettlebellspasset på söndagar... Spännande tider :-)


Vill du testa kettlebells med mig?

Nu är det klart! Jag kommer köra extrainsatta Kettlebellspass på Studio S nu denna veckan! Torsdag kl. 12.00 och söndag kl. 14.45. Begränsat antal platser och det är drop in som gäller! 6 platser finns på varje pass och jag vet att på söndag har 3 kompisar redan lovat att träna med mig :-) Någon som vill testa med mig imorgon? Kram bloggerskan!

Vad händer 2013?

Ja vem vet vad som ska hända detta året? Allt kan ju hända men jag tror starkt på att jag själv kan styra en hel del genom valen jag gör och vilka mål jag sätter upp. Träning var ju verkligen huvudtema för 2012 och så kommer det fortsätta. Dock måste jag lägga större fokus på att min vikt, min kost och mitt matbeteende. Jag har insett att jag behöver extern hjälp och har ett viktigt möte imorgon. Mer om det då.

Men vad är då mina val och mål för 2013? Jo i huvudsak är de:
Viktminskning/MatbeteendeFöreläsare/InstruktörHa kul med Träningen
Haha what´s new liksom :-) Det förstnämnda blir mitt huvudmål. Detta året ska jag under 78-kilosstrecket men framför allt måste jag reda ut mitt beteende kring mat eller snarare socker. Kommer som skrivet mer om detta de närmaste dagarna. Under januari ska jag hålla tre föreläsningar (9, 17, 24 januari) om min hälsoresa och träning. Jättekul utmaning och en bra start på året för att hålla den egna motivationen uppe. Dock är ett större mål att den 13 ja…