Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från januari 3, 2013

Japp det var det kvittot...

Idag efter introduktion och signat avtal (guldmedlem i minst 1 år - detta är ett långsiktigt projekt för mig!) på Itrim så fick jag en snabb invägning för att få startvikten. På måndag ska jag sedan göra hälsoanalysen där mina viktminskningsmål och träningsmål m.m. sätts upp. Ska även göra en konditionstest som kommer agera startpunkt samt får en introduktion till cirkelträningen på centret. Plus en kostplan och på måndagkväll är första gruppträffen med andra deltagare som sedan sker varannan vecka året ut.

Tjoho eller nåt... Startvikt enligt Itrim-vågen är 97,1 kilo och fettprocenten 44,5%. Nu kan det ju bara bli bättre :-)

Löplabbet check!

Idag efter informationsmötet så gick jag inom Löplabbet. Jag behöver nämligen bättre skor som ger mer dämpning för den där förbaskade vänster hälen. Dessa fick följa med hem. Dyraste skor jag någonsin köpt and they better be worth it :-) Ska ju bli många promenader nu den närmaste tiden så då gäller det att ha bra skor. Målet är ju minst 10 000 steg per dag och den nya stegräknaren sitter på. Använder du stegräknare?

Jag behöver hjälp!

Den senaste månaderna har tankarna snurrat i mitt huvud kring min viktminskning eller snarare mitt beteende kring mat och att det går åt fel håll igen. Träning är ju inte mitt bekymmer men mitt ätbeteende och kostvanor är the issue. Viktminskning är verkligen som en berg och dalbana och hur djupa dalarna blir beror på olika saker. Och visst förr stannade jag på 117 kilo och denna gången på 97 kilo men beteendet är exakt detsamma.

Det är precis som jag klarar max ett år att stick to the plan eller snarare någorlunda och min kropp svara på det. Så 2008 och halva 2009 så gick det ner, resten av 2009 stilla och något kilo hit och dit, 2010 käpprakt åt helvete men andra halvan kom jag igång med träningen igen. 2011 gick det galant igen även om jag trillar dit på socker då och då. Och detta året så slappnar jag av mer och tänker ja men jag tränar ju så hårt... Och vips så vräker jag i mig till höger och vänster plus tränar faktiskt 4000 minuter mindre än 2011.

Jag tänker alltid att ja men d…