Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från januari 6, 2013

Min alldeles egna stege!!!

Titta vad jag har fått idag!!! Min alldeles egna stege!!! Stort tack till mammas Stefan som gjort denna fina till mig. Tom lackat pinnarna och gjort spänne som jag kan fästa runt om när jag packar ihopa den!!! TACK Stefan jag blev jätteglad!!!

Finns det hjärterum...

Åh vilken kul eftermiddag jag har haft!!! Alltså jag är så himla glad och hög på endorfiner. Jag hoppas bara mina prova-på deltagare på dagens kettlebells-passet känner det samma :-) Egentligen finns än så länge bara 6 platser men när 9 nyfikna dyker upp så löser man det även om kettlebellsen inte riktigt finns... Och dessa nio kämpade på som tusan och jag hoppas de gillade the bells och mig som instruktör. Återstår att se om jag får se dem dyka upp någon söndag framöver :-)

Yikes...

... alla platserna på mitt första riktiga instruktörspass i kettlebells den 13 januari är redan fullbokat.... Wow och nu blev det fjärilar i magen :-)

10428...

Efter grötfrukosten gav sig maken och jag iväg på en runda. Målet är ju 10 000 steg om dagen i vardagsmotion dvs promenad i lugnt tempo. Mission accomplished och nu förbereda lite föreläsning innan det är dags för instruktörsrollen. Idag kl 14.45 ska jag köra ett prova-på pass på Studio S i Hjärup. Är du nyfiken så kom förbi!