Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från januari 10, 2013

Så roligt!

Platserna på kettlebellspassen på Studio S bokas så fort de släpps. Kul, kul, kul! Så nu ska jag och kettlebells-kollegan Stefan köra ytterligare ett extra prova-på pass på lördag kl 12.00. Så är du nyfiken se till att du bokar din plats! Hoppas att du kommer!

Förresten en reflektion...

Alltid tidigare om jag skulle hålla en presentation eller göra något annat jag varit nervös för så har uppladdningen bestått utav socker, socker, socker och kanske lite mera socker. För att liksom chilla ner och bli lugn. Och sedan efteråt måste man ju fira att det gick så bra eller tröstäta för att det gick åt skogen eller bara äta för att man varit så "duktig". Och vad valde jag då? Jomen vi tar lite mera socker va?

Igår gjorde jag inget att detta dvs jag varken för-åt eller efter-åt. Slut i rutan var jag och huvudet ömmande lite men jag ÅT INTE SOCKER FÖR ATT DÖVA KÄNSLOR!!! Stort i min värld och jag är stolt över mig själv. Slut på skrytmeddelandet...

Titta så fint!

Igår så var det ju dags för min första föreläsning eller föredrag. Det var för ett gäng härliga damer i alla åldrar som tog emot mig med öppna armar. Kände mig välkommen direkt och inte ett dugg nervös. Efter att middagen avnjutits så var det min tur. Detta var ju i ett mer intimt format så att säga dvs som att vara på tjejmiddag och du har någon som håller ett föredrag för att sedan fortsätta diskussionen kring bordet. Jättekul var det! Jag tror att damerna uppskattade det hela och fick lite inspiration på vägen.
Du kanske också vill att jag kommer på din tjejmiddag och pratar om min hälsoresa eller som bloggläsare Susanne att jag kör ett roligt och utmanande träningspass a la min födelsedagsträning innan det är dags för middagen? I så fall tveka inte att kontakta mig för det är något jag väldigt gärna gör. Är ju kul för mig liksom :-)
Titta vilket fint halsband från Baglady jag fick som tack!