Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från januari 12, 2013

Status på Itrimmandet

Okej har varit en hektisk vecka med tillbaka till jobb, föredrag, träning, kettlebellspass och annat. Men nu har jag en lugn stund att sitta ner och skriva om Itrim so far medan maken är iväg på grabbäventyr. Min först dag på Itrim-programmet eller vad man ska kalla det var torsdagen den 3 januari. Och i måndags hade jag min första träff med hälsocoachen samt första gruppträffen. Då testade jag även på cirkelträningen på centret.

Träningen på centret kommer jag inte gör om för jag tyckte den var tråkig dvs den passade inte mig. Men det är suverän för de som behöver komma igång med träning eller som kanske har en specifik skada eftersom du jobbar enbart med din kroppsmotstånd. Dock tyckte jag att 30 sekunder på varje station var för kort tid eftersom det inte heller fanns någon förflyttningstid. Då blir det ju inte många sekunder på varje station. Så träningen på Itrim kommer jag personligen skippa och köra as usual med PT-Malou och på Studio S dvs den träningen jag tycker är kul och u…

Galet kul!

Idag körde jag och kettlebellskollegan Stefan ett prova-på pass för 20 hungriga deltagare. Och de skötte sig med bravur!!! Vi fick tom boka in ett nytt prova på nästa lördag kl 12.00 :-) Tjoho detta är galet kul och som skrivet jag hoppas intresset håller i sig. Dvs att fler fastnar för kettlebells liksom jag har gjort! Nu soffan innan det blir finslipning utav föreläsning plus det utlovade Itrim-inlägget (nope har inte glömt). Ha en mysig eftermiddag därute!