Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från januari 23, 2013

Vad tycker du?

Lite sent på det men kollade på detta idag: http://www.aftonbladet.se/debatt/article16102046.ab och
http://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon?video_id=2262324

Vad tycker du? Jag tycker visst går det mot att en vältränad kropp med synliga muskler är något att sträva efter liknande ett skönhetsideal. Vilket ju kan vara en hets. Men jag upplever ingen hets eller tvång att träna bara för att någon skrivit på facebook att de tränat eller från arbetsgivare. Då kan det ju vara lika provocerande för mig att kompisar postar bilder på kakor de bakat eller tjat om fredagsfikan :-)

Men alla gör vi ju våra val om hur vi vill leva våra liv och de valen förändras liksom energin till träning eller bakning. Jisses tycker den där Rebecca gör en höna utav en fjäder och känns mer som hon upplever hetsen och sen dra alla över en kam. Men i och för sig det är väl också jobbet när man ska skriva en artikel till en tidning dvs generaliseringen. Eller är det denna artikelserie hon reagerar emot?

Min nya belöning

Nu när jag har lagt sockret på hyllan så tänkte jag att mitt nya "att unna sig" ska bli olika goda teer med spännande smaker. Började ju dricka te för något år sedan och har nu kommit så långt i min utveckling att jag nyfiket kan prova olika påsar och har köpt lite lösvikt i vanlig matbutik. Plus att jag har fått i present. Det vill säga lite lätt tråkigt och inte så jättespännande. Fast nu tänkte jag ta det till nästa nivå!

Igår var jag inne på Tehuset Java här i Lund och hämtade deras temeny. Så när jag blir sugen så blir belöningen att testa ett nytt te som verkar mumsigt. Finns ju hur många sorter som helst. Man kan tom blanda sin egen smak på deras hemsida: http://www.tehusetjava.se/shop/product/presenter-blanda-ditt-eget-te-102-463-3844.aspx Måste också investera i en bra tesil för jag hatar när det blir en massa "blad" som flyter runt. Och mina från IKEA släpper ut allt te igen känns det som.

Har du något tips om en intressant tesmak? Om man vill testa grönt…

Var har jag hållit hus?

Igår vart det kick-off med jobbet och då är det ju denna som får jobba lite extra eftersom det ingår i mina arbetsuppgifter att fixa sånt. Detta året ville vi vara kvar i centrala Lund. Då kan jag tipsa om Domkyrkoforum mitt emot Domkyrkan. Hyfsad kostnad, fräscha lokaler, hjälpsam personal och jättegod mat. Men jobbigt för just det sistnämnda...

Hallå hur kunde jag beställa så god mat som nybakta frallor på morgonen, baconlindad kyckling med potatisgratäng och sallad, choklad till kaffet till lunch och vaniljhjärtan till eftermiddagsfikan... Jo för så snäll är jag :-) But I made it och på torsdag utökas utbudet utav mina matval. Tänkte skriva mer om det i helgen.

Domkyrkan i Lund
Domkyrkoforum 


Frestelser, frestelser, frestelser... 
Förresten efteråt gick vi på spökvandring vilket jag också varmt kan rekommendera. Fast kanske inte i minusgrader...