Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från januari 25, 2013

Dagens LCHF

I brevlådan idag låg den senaste "Allt om LCHF" från Expressen. Fylld med massa recept men jag har inte öppnat den. Lite jobbigt just nu att läsa om mat eller titta på matprogram. I wonder why :-)

Tjoho va kul!!!

Sitter hemma i soffan. Svarar på jobbmail och fixar lite inför kommande möten nästa vecka. Men måste bara tjoa lite om passet som jag precis körde på TetraPak. Lill-Bettan (japp min bil alltså) var fullpackad med TRX, medicinboll, stege och en massa kettlebells. Tur jag fick bärhjälp till gympasalen för annars vet jag inte hur det skulle slutat.

Idag blev det ett liknande pass som födelsedagspasset vilket ju var beställningen :-) Men jag hade gjort vissa ändringar och uppdaterat med lite ny musik. Blev 10 station som vi körde aktivt på i en minut med 30 sekunders vila/byte. Uppvärmning, instruktioner, 2 varv med olika övningar och lite stretch sen vart en timme slut. Och deltagarna också :-)

Mycket fokus på styrka i detta passet men det fiffiga med cirkelpass liksom kettlebellsen är ju att man kan variera i all oändlighet. De verkade mycket glad efteråt. Kanske för att det äntligen var över men alla ville att jag skulle komma tillbaka. Hoppas de menade det för jag tyckte det var jätte…

Titta så fina!

Tack finaste Susanne och Tina för de fina blommorna igår!!!
Blev väldigt glad!!!