Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från januari 26, 2013

Jag måste bli bättre!

Min stora lärdom från veckans gruppträff på Itrim var att jag måste bli bättre på att visualisera mitt mål. Detta är faktiskt något som jag sucks at. Jovisst att sätta upp mål som en specifik målvikt eller att kunna göra en specifik träningsövning. Det vill säga att skriva ner det på papper eller här i bloggen. Men nu menar jag att verklig se sig själv åstadkomma det och verkligen tro på att jag kan åstadkomma det med alla sinnen.

Till exempel är 78 kilo som en magisk gräns för mig. Just det magisk dvs jag tror inte riktigt på att det ska hända och hur stor är då sannolikheten att det gör det och att jag ger allt för att nå det? Jag har ju liksom redan givit upp det utan att satsa. Sen är det väl inte det allra viktigaste om jag når det den 28 mars eller 28 augusti. Huvudsaken att jag vågar drömma och satsa allt på att få det att ske. Se mig själv bryta målsnöret och lyckas!

En sak förutom vikten är att tro på att jag kan visst då behålla en balans. Jag kan visst då lära mig vad en po…

Dagens kettlebellspass

Vi blev 9 tappra tjejer på dagens kettlebellspass. Och det såg ut som alla tog ut sig till max medan vi hade kul. Eller det kanske vart mest jag som hade kul :-) Men efter en timme vart vi i alla fall svettiga och tog en välbehövlig fruktstund i sofforna på Time Sport Club. Tjejerna överraskade mig med ett fint presentkort på Stadium. Åh så glad jag blev - tack alla!!!

Mysstund i sofforna
Mitt fina kort

Laddar inför nästa instruktörspass

Just nu sitter jag framför TV:n och käkar gröt. Plus laddar mentalt inför nästa instruktörspass. Idag är det på Time Sport Club som jag ska få ett gäng tjejer att svettas. Det är mina ABC-vänninor som jag tror jag bloggat om tidigare. Vi träffas ju typ en gång i kvartalet och testar något nytt. Har ju blivit brottning, rugby, vandring - ja jag vet inte allt.

Idag var önskemålet ett kettlebellspass med mig och det behöver man ju inte fråga efter två gånger. I love it och älskar att få utmana andra och se dem växa när de sätter den där svingen eller knäböjet eller vad det nu är. När de helt rödmosiga och svettiga sprudlar av glädje efter ett pass. Att de fixat det och hur nöjda de är med sig själv. Jag vill verkligen förmedla träning till alla oavsett förutsätningar. Alla ska kunna vara med på mina pass och känna denna glädjekänslan!!!

Dagens pass och lite överraskningar som jag behåller för mig själv :-)