Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från januari 27, 2013

Det kom ett paket...

Har ju glömt att visa er vad som kom med posten i fredags. Min fina outfit från Under Armour!!! Största storlekarna så jag hoppas det passar men jag har inte vågat prova ännu... Denna outfiten var en del utav mitt fina pris för Kalles Veckans Skryt vinst. Har du glömt det så läs här:
http://www.butterflytina.com/2012/11/wow-wow-wow.html

The package
Trevligt brev som vart medskickat 
Mina fina byxor och tröja!!!

Något för mig!

En sak jag har tänkt på mycket de senaste veckorna är hur jag äter. Vad jag menar med det? Jo portionsstorlek, hur snabbt, var, vad etc. Häromdagen kom det senaste numret av Fitness Lifestyle och i den hittade jag en väldigt tankeväckande artikel på just detta temat. Som gjort för denna bloggerskan :-) Den handlar om Mindful Eating och när jag kollade checklistan insåg jag ännu en gång att jag ägnar mig definitivt inte åt Mindful Eating - snarare motsatsen.

Jag slänger i mig maten så fort det bara går - hinner nog knappt smaka vad det smakar eller tugga. Frukost är oftast framför jobbdatorn eller på språng. Lunch visserligen i jobbets fikarum men den miljön är inte så inspirerad och oftast går det snabbt för jag ska hinna gå en runda. Middag och måltider hemma intages i soffan framför TVn och datorn (japp samtidigt :-) ). Och jo oftast blir jag för mätt eller använder mat istället för lugnade piller...

Så denna artikeln ska jag spara och läsa igen. Sedan ska jag börja tillämpa tipsen …