Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från januari 31, 2013

Oväntad kväll...

Fick ett samtal på lunchen som förändrar kvällsplanerna lite dvs från soffhäng till gymhäng så jag klagar inte :-) Det är tydligen tjejkväll på Burlövs badet ikväll och gymintroduktion står på schemat. Gissa vem som ska hålla i den? Nämen jo det är ju jag... Så kul men lite pirrigt. Har ju inte varit i det gymmet på evigheters evighet så får nog vara där lite tidigare och smygträna. Det är Nordic Gyms maskiner jag ska visa upp och det gör jag med glädje. Är ju ändå deras annonsflicka... Wish me luck!

4 veckor med Itrim

Idag så har jag gått på Itrim-programmet i exakt 4 veckor. De första 3 veckorna med specifika måltidsersättningar på den lägsta kalori-intaget. Och nu en vecka med lite högre intag och nya ersättningar med mer tuggmotstånd :-) De sistnämnda ska jag nu äta i 8 veckor till dvs fram till påsk. Dock blir det lite annorlunda i Jordanien då jag kommer äta 3 måltidsersättningar och lite på de gemensamma middagarna på kvällarna. Om jag tycker om det som serveras vill säga och om det inte är för tung mat tex kött.

Denna tiden har faktiskt gått över förväntan. Inga stora blodsocker-dippar och visst hungrig ibland men vem blir inte det? Haft mer ork än jag trodde även jag självklart inte haft samma tryck i musklerna och känt mig stark på träningen. Fast jag har ju kört vidare med PT-Malou och tom satt nytt PB i bänkpress. Och jag har ju kört cirkelpass och kettlebellspass även om jag längtar tills jag har mer kraft i musklerna och kan köra hårdare. Men då inte laddad med pizza och kanelbullar ut…