Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från februari 2, 2013

Jag jobbar på det!

För första gången i mitt liv så tar jag faktiskt itu med att verkligen jobba på det mentala. Är en väldigt otålig person som oftast har bråttom bråttom mot målet. Tar gärna genvägar för att nå det snabbt - då känner jag mig effektiv... Men inte denna gången! Nu ska jag ta mig tiden att jobba mer med huvudet, tankar, drömmar m.m. Och just att våga tro och visualisera mina mål på alla möjliga sätt!
Häromdagen lyssnade jag ju för första gången på den där CD:n med mental träning. Jisses vad det kröp i kroppen och jag trodde jag skulle dö utav uttråkning. Men jag tvingade mig själv att fortsätta. Nu lyssnade jag visserligen på jobb medans jag knåpade ihop en presentation. Fast jag lyssnade igen och igen. Under lunchpromenaden kom jag på mig själv att gå igenom en del av visualiseringsövningarna. Det är ju ett steg i rätt riktning.
Nu har jag också laddat över spåren på ifånen så planen är att jag ska lyssna en stund på kvällarna i sängen innan jag somnar. Finns även ett sömnträningspår så…

Imorgon är det dags igen

Idag var det fullt ös på kettlebellspasset som egentligen var ett 45 minuters prova-på men efter publikens önskemål blev en hel timme :-) Alla verkade nöjda när de gick därifrån och det ska de vara. Riktiga kämpar som inte gav upp och jag fick tom beröm - då blir jag glad! Och nu har jag knåpat ihop morgondagens pass. Lite gamla godingar och några ny överraskningsmoment - as it should be :-) Plus att jag fortsätter på Mello-temat...

Morgonens kettlebellspass

Måste ju ha Mello-tema!

Om två timmar så är det dags för prova-på kettlebells på Studio S med bloggerskan Jensen. Övningarna blir mer basövningar eftersom det är just testa om detta är något för mig. Men jag kunde ju inte motstå att leta ny musik på Spotify. Eller ja ny och ny... Snarare massa klassiska schlagers. Måste ju Mello-tema denna helgen eller hur? Ser du din favorit?

Uppvärmningslåtar
Fullt ös låtar 
Stretch-låtar