Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från februari 16, 2013

Frestelser...

16,3 kilo kvar... Te, te, te är lösningen för denna gången ska jag lyckas!
- Posted using BlogPress from my iPhone

Kort paus...

Pustar lite i soffan efter ett cirkelpass på Studio S. Vart bloggläsare Susanne som fixat tjejträff där jag höllt i ett pass med cirkelträning a la min födelsedag. Det vill säga med TRX, kettlebells, stegen, pilatesboll och med kroppen som redskap. Olika stationer där deltagarna jobbade aktivt i en minut och vilar/bytar station i 30 sekunder. 2 varv med olika övningar på varje varv. Allt för att få en riktig genomkörare utav kroppe både vad det gäller puls och styrka.

Efter passet så stod dusch på schemat och sedan gick tjejerna gick för att fika. Jag hoppas verkligen att alla blev nöjda och kände att passet utmanade dem på rätt sätt dvs det ska vara svettigt men också kul. Roligt också att en Studio S medlem dök på mig efter passet och frågade om det var jag som skulle hålla kettlebellspasset imorgon. Jajamensan blev svaret. Va bra sa han för förra söndagen var det ju inget. Åh jag har varit lite saknad i alla fall :-)

Stolt Itrim-status

Måste ju bara får uppdatera er om att i torsdags hade jag avklarat halva tiden på måltidsersättningar med Itrim. Nu har jag lika många veckor kvar dvs 6 stycken fram till påsk. Därefter ska jag introducera riktig mat i olika delsteg beroende på hur långt jag har kvar till min målvikt. Under denna tiden har jag gått ner 10,8 kilo dvs från 97,1 till vågens vikt i morse på 86,3. Det betyder att jag är exakt 3 kilo ifrån min tidigare lägsta viktnotering under min hälsoresa de senaste 5 åren och 8,3 kilo ifrån min första målvikt på 78 kilo.

Samtidigt sedan årets start har jag varit aktiv varje dag - antingen kört pass såsom spinning, kettlebells, med PT-Malou eller varit ute och gått med stegräknaren. Inte en enda dag under 2013 har jag valt soffan istället! Men dagens häftiga - idag skulle jag använda mitt pulsklocka för första gången sedan julafton. Och pulsbandet man har under bysten bara trillade ner. Fick spänna in det med nästan en hel decimeter för att det skulle sitta uppe...

Massa bilder från Jordanien

Okej maken är fotogalen och har trots att han rensat bort hälften nu sparat ner 2000 bilder på vår hemmaserver. Vi har fått uppleva så otroligt mycket att det är svårt att ta in och då hjälper ju bilderna. Lugn alla finns inte i detta inlägget men här kommer en blandad kompott.

Här skulle det fina gymmet på första hotellet finnas. 2 months my ass...
Romerska staden Jerash imponerade verkligen - wow säger jag bara
Therese vår svenska guide och Mohammed vår lokala guide - suveränt team!!! 
Syns man är svensk när man suger i sig solljuset. Just denna dagen blåste och regnade det med typ 2 sekunders sol... 
Teatern i Jerash 
Fick köpa ett paraply för orutinerade vi hade inga regnkläder med oss... 

Och sen fick vi värsta dimman vid Ajloun. Tydligen ska här finnas värsta utsikten men inget vi såg :-) 
Mycket trappor, branta backar och sandsteg - borde räknas dubbelt på räknaren eller hur? 
Imponerande moské i Amman 

Finklädsel med tröja, hoodie, jacka och makens fleece under - knappt jag fi…