Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från februari 18, 2013

Fjärde gruppträffen på Itrim

Tillbaka på jobbet på riktigt efter semestern idag. Varför känns det alltid som man springer rakt in i en vägg? Mail, möten, telefonsamtal, avstämningar i ett rasande tempo. Plus att jag redan imorse kände det som att jag behöver semester efter semestern. Vi har ju inte direkt legat på latsidan och hjärnan snurrar av alla jordanska intryck. Hann även med mitt livs första besök i maskinen som klämmer ihop tuttarna så jag misströstar att de kommer återgå till tidigare format... Yisses vad det kändes men det gick ju snabbt i alla fall.

Ut och jaga steg på lunchen och efter fler möten så var det dags för fjärde gruppträffen på Itrim idag. Verkligen något jag prioriterar och jag är övertygad om att de kommer vara en del utav det som göra detta till en lyckad viktminskning. Idag var vi inte så många men nu börjar man känna igen de andra vilket är skönt tycker jag. Dagens diskussion handlade om kolhydrater och socker. Något denna bloggerskan kan en del om :-) Fast det viktigaste jag tar med …

Viktnedgång på recept?

Strunt samma att artikeln känns lite sponsrad utav Viktväktarna utan läs innehållet http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.1276439-lat-lakare-skriva-ut-viktnedgang-pa-recept Helt riktigt tycker jag dvs att det ska finnas möjlighet till alternativ. Sen är väl frågan vilka alternativ som kommer att godkännas men ett steg i rätt riktning som jag hoppas genomförs. Allt för att så många individer som möjligt ska få den hjälp just de behöver.

Övertygelse?

Maken och jag slötittade på dokumentären "The perfect human diet" igår och en av de som intervjuades sa något som verkligen fastnade hos oss båda. Han sa: "det är bara i politik, religion och kost som man har en så stark övertygelse att man egentligen inte lyssnar på vad andra säger för man har sin övertygelsen redan klar oavsett bevis". Så sant tycker jag och den perfekta dieten... Lågkolhydratskost med naturliga fetter :-)

Dagens motto

Jag tyckte själv dagens motto vart motiverade så jag kör på. Jag hittar alla dessa på nätet. Har du någon favorit?