Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från februari 24, 2013

Fitness Lifestyle på sängbordet

Och nu har jag hunnit till favorittidningen vars nya namn inte riktigt fastnat riktigt. Är det Lifestyle Fitness eller Fitness Lifestyle? Får kolla på deras hemsidan varje gång innan jag bloggar för att reda ut frågan... I alla fall i detta numret hittade jag också några favoriter - ett mumsigt recept, gå upp i vikt (inte med socker utan fett), massa hoodies och ett rörlighetsprogram. Vilken är din favorittidning?
Påbörjat projekt...

En del i att lyckas med att göra en livsstilsförändring handlar om att planera och prioritera det som måste göras för att nå målet och behålla den uppnådda balansen. Detta är ju tredje gången gillt för mig dvs att viktminska och uppnå viktbalans som jag ser det. Första rundan 2008-2009, andra rundan 2011 och nu sista gången 2013. Denna gången gör jag hemläxan ordentligt och tar inga genvägar. T.ex. mentala biten, gruppträffarna på Itrim, tydliga målbilder och att se sanningen i vitöga.
Likaså att jag har sagt hejdå till socker och då menar jag godis, efterrätter, läsk och liknande. Finns ju socker i mat tex ute på restaurang och om jag ska unna mig till fest är det te och LCHF-alternativ som gäller. Exempelvis hemmalagad chokladmousse när vi har gäster som innehåller mörk choklad. Dock kan jag inte äta mörk choklad bart dvs unna mig en ruta för då kommer jag äta upp hela chokladkakan. 
Gäller att hitta och förstå vad som funkar för en själv och faktiskt lyssna till sin egna kropp och …

Dagens motto