Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från februari 25, 2013

Nästa projekt...

... att läsa alla dessa böckerna. Jag är en stjärna på att klicka hem dem från nätet men mindre bra på att faktiskt läsa dem. Vissa har jag börjat på men bara kommit halvvägs innan TV eller en blaska tar över mitt intresse. Mitt mål är att läsa dem under detta året och jag har gett mig själv köpstopp på fler liknande böcker innan jag tagit itu med dessa!

Läser du alla "jätteviktiga och bra att ha" böcker som du köpt?

Diskussionskvällen

Lite sent på det men bättre sent än aldrig eller hur? I torsdags direkt efter jobbet så tog jag mig till Dahl´s hotell vid Center Syd i Löddeköpinge. Jag skulle nämligen delta i detta. Spännande! Och det blev en väldigt intressant kväll tyckte jag. När jag anlände möttes jag av en leendes Sara som gav mig en kram - vilket välkomnande! Kul att äntligen få träffas i verkliga livet och inte enbart online :-)

Vi fick först en kort introduktion utav Mats från Kairos Future om hans forskning och varför vi var där dvs varför vi blivit utvalda. Vi som var representerade "hälsoaktiva kvinnor" och tydligen så är vi early adopters av vissa trender. Efter det diskuterade vi fyra och fyra 3 huvudfrågor med en massa underfrågor. Även om vi representerade gruppen upptäckte vi ändå att vi var väldigt olika så jag tyckte det blev intressanta diskussioner.

Under kvällen serverades smoothies, snittar och grönsaksstavar med dippa men denna fick hålla sig till vatten. Därför när gänget sedan sku…

Dagens motto