Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från februari 28, 2013

Receptjakten fortsätter

Jag pysslar för fullt med mitt receptprojekt och nu är snart högen med receptutklipp insatta fint i pärmen. Och jag hittade några till i den receptbilaga som fanns i den senaste Amelia med Santa Maria och Philadephia som avsändare. Jo visserligen gluten i tortillachipsen och bröden men jag tycker ändå recepten är spännande och vill testa. Plus att jag love tacos och wraps med goda fyllningar och grönsaker :-)

Spännande variant på laxsnittar
Vilken grej - fyllda cocktailtomater. Det måste testas! 
I love, love, love quesadillas men har aldrig gjort själv. Snart dags tycker jag! 
Makens beställning :-)
Kul grej med choklad och nachochips 
Chokladtryffel med chili...

Vilsen och lugn samtidigt

När jag gick in och läste mina mail imorse hade jag ett tråkigt sådant. Nämligen att min finaste PT-Malou är sjukskriven på obestämd tid :-( Usch blev så ledsen för jag vill ju att hon ska må bäst i världen för det förtjänar hon!!! Även om jag blev erbjuden en säkert alldeles utmärkt ersättare så är det inte det jag vill ha.

Det är inte därför jag den senaste tiden tränat med PT-Malou. Jag har ju velat fortsätta träna med henne för att vi har så kul ihopa. Varje pass är en överraskning, vi har satt diverse rekord ihopa, vi har övat, övat, övat på olika övningar. Vi har haft en unik dynamik och liksom tagit fram det bästa ur varandra för att uppnå otroliga resultat. Åh jag saknar redan våra pass ihopa!!!

Eftersom jag nu har så mycket kunskap inom träning, vet vad jag kan och är motiverad att uppnå de resultat jag vill ha så känner jag att en ny PT just nu inte är något för mig. Jag har ju också fullt upp med Itrim och min viktminskning, med TRX utbildning och kettlebells att det mer än…

Dagens motto och vikt

Hittade denna bilden på nätet som dagens motto
Här är min variant som jag skapade igår men jag valde att skapa en låda för det som är kvar dvs en röd sten för varje kilo jag har kvar till min målvikt på 70 kilo. Imorse fick jag ta bort en sten för vågen visade på 84,6 kilo. Det innebär att jag har gått ner 12,5 kilo på de 8 veckorna jag har gått på Itrim. Jag har då 6,6 kvar till min delvikt på 78 kilo och totalt 14,6 kilo kvar till min viktbalans därav 15 stenar kvar i lådan imorse.