Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från mars 1, 2013

Utvärdering utav mig...

Idag kör jag ju ett extra insatt kettlebellspass på Studio S. Främsta anledningen till det är att jag ska bli utvärderad som instruktör :-( Njae kanske inte så farlig men lite pirrigt. Gymmets gruppträningsansvarig Sara ska nämligen vara med på passet och sedan ge mig feedback. Vilket ju är väldans bra för dessa pass är ju mitt första tillfälle som instruktör. Även om jag har gått på många pass och snappat upp det jag gillar själv hos olika instruktörer betyder ju inte att jag automatiskt levererar det jag ska.

Dock väldigt kul att se statistiken från Studio S hittills igår per mail. Det vill säga vi fick statistik per pass sedan årets start på hur många deltagare och vilka pass som är populära etc. Mitt söndagspass ligger 2:a på listan om jag har kollat rätt och tar bort det vikarie-passet som kördes när jag var i Jordanien. Och det är jag jäkligt stolt över!!! Tänk att jag som rookie-instruktör ligger på andra plats utav alla cirka 55 pass som körs per vecka. Coolt!

Håll nu tummarna…

Fuck sugar!

I förra veckan beställde jag ett pärlarmband från Anna-Maria på Ultimat.nu och nu har det landat i postlådan. Tack Anna-Maria för det fina armbandet! Men först fick jag hjärtsnörp. Kuvertet vart öppnat och inpackat i en plastpåse. Ånej hur har det gått med mitt fina armband? Trots att den fina guldpåsen det låg i var i sönder så vart armbandet helt!!!! Tjoho sa denna bloggerskan och satte på sig det genast. En kul variant på "Fuck cancer"-temat och jag kommer bära det med stolthet varje dag. Plus att jag får en påminnelse om suget skulle sätta in...
Tur för er Posten Göteborg att mitt armband vart helt!
Anna-Marias fina brev och armbandet 
Daglig påminnelse att "Fuck sugar" med svarta pärlor och 2 dödskallar - me love!

Dagens motto