Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från mars 2, 2013

Deppig Tina blev gladare Tina

När jag anlände till Studio S igår så var jag allt annat än på topp. Trött och deppig utav ont i hjärteroten för PT-Malou och omställningen det innebär. Kan tyvärr inte säga upp kontraktet med PT-bolaget och har 23 timmar att hämta ut innan 2 augusti. Men jag varken vill eller orkar att starta upp med en ny PT just nu. Jaja det får vänta tills maj. Då kanske PT-Malou är tillbaka vilket jag både hoppas och inte om jag ska vara ärlig för hon ska ta hand om sig själv och inte mig. Annars får jag träna med någon annan men orkar som sagt inte med det just nu.

Men när jag släpade mig in på Studio S och undrade hur sjutton ska jag kunna "stå på scenen" om en halvtimme och peppa ett gäng deltagare under deras fredagsfys med the bells möttes jag utav underbara instruktörskollegor. I form utav Elise och Sahra som frågade hur läget var och peppade mig trots min buttra uppsyn. Kände att jag fick massa positiv energi med mig in i omklädningsrummet.

Och mer energi fick jag utav grupppass-…

Nöjd bloggerska

Blev väldigt stressigt innan jag kom iväg i morse för skrivaren klöddade och jag fick lägga till några stationer för att kunna ha en till varje deltagare. Släpa ut i bilen, släpar ur i bilen, snickesnacka med receptionisten och blev visad vart allt fanns. Slida in i salen efter yogan för att sätta upp stationer, släpa in deltagare och sedan körde vi. Kort introduktion till dagens pass, uppvärmning med pinne (eller snarare BodyPumpstång - man tager vad man haver) och sedan cirkel i intervall med Gymbossen.

Heja på deltagare, korrigera och visa övningar, peppa och berömma, hojta att köra hårdare, lite dans och sång till musiken. 25 stationer senare och en kort stretch så vart passet över. Tjoho va kul detta är - I love it!!! Fick väldigt positiv feedback när jag tackade deltagarna vid dörren ut ur salen. Plus två tjejer vill diskutera mera kettlebells och kolla lite övningar. Kul! Och tydligen hade många deltagare uttryckt sin nöjdhet med passet i repan på vägen ut :-)

In i duschen, slä…

Lite nervös...

Sent igår fick jag ett telefonsamtal som ändrade förmiddagens planer idag. Jag ska nämligen vara vikarie på Studio S i Staffanstorp och köra ett cirkelpass om ca en timme. Nervös för jag har ju ingen aning om hur det ser ut där och vilka medlemmarna är. Men hey bara att bita ihopa och leverera :-) Fast det är ju inte bara nervöst jag tycker också att det är spännande och roligt. Tänker ta med min TRX, stege och några kettlebells så kör jag cirkel på mitt sätt. Hoppas det tas emot väl... Ha en underbar lördag därute!!!

Dagens motto