Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från mars 7, 2013

Blissful fika

Precis hemkommen från en mysig fika med jättetrevliga Cecilia alias Fröken Magnolia. Detta är ju kvinnan bakom Blending Bliss och en massa fina recept i Mat & Hälsa. Det var faktiskt först gången vi träffades i verkliga livet och det tycker jag vi ska göra om snart. Fick också lite insiderinfo... Ser verkligen fram emot efter påsk när jag ska få möjlighet att testa de två mixerna jag har kvar hemma samt nyheterna som snart kommer!

Har du inte testat Cecilias färdiga glutenfria mixer ska du genast gå in på hennes webbshop och klicka hem tex pizzamixen tills helgens mys. Bor du i Lund kan du bara trava förbi Tehuset och köpa din mix där. Så köp på och stötta en härlig kvinnas entreprenörskap samtidigt som du mår bra!

Bottenrekord...

Imorse vägde jag in mig för då är det prick 9 veckor på Itrim dvs torsdagar är startdag på en ny vecka i min värld just nu. Och vågen visade på nytt rekord! Numera väger bloggerskan 83,0 kilo prick och har satt nytt rekord under hälsoresan. Tror inte jag har vägt detta sedan typ sena 20-års åldern... Och ännu en sten fick tas bort ur asken. 14,1 kilo borta och 13,0 kilo kvar till min balansvikt. Tjoho!
Bye bye stenen!

Dagens motto