Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från mars 19, 2013

Vårfina naglar

När inte vädergudarna samarbetar så får man väl fixa själv tyckte bloggerskan. Eller själv och själv... Ta sig till nagelstället själv och lägga upp händerna för tillförfining. Nu är jag mycket nöjdare med livet än imorse :-) Snart ska jag till Studio S för instruktörsmöte. Ha en trevlig kväll!


Att ta hand om sin kund...

Varning: om du är en känslig läsare som bara vill ha en mysig dag och inte läsa ett surmulet inlägg så sluta läsa nu :-)

Jag hade tänkt att blogga om detta igår men tänkte att nä sov på saken och känner du likadant imorgon då får du skriva av dig... Guess what? Jag är fortfarande väldigt upprörd, irriterad och innerst inne är jag faktiskt ledsen och besviken. På vad kan man ju undra? Jo på servicen och kundbemötandet på Itrim Lund. Och nä jag vill inte vara en surkärring och få ännu dåligare stämning (kommer väl få smyga in där i fortsättningen efter detta inlägget...). Jag vill ju känna glädje över att gå dit men just nu känns det som jag har signat upp mig för ett dyrt medlemskap som jag knappt kommer att nyttja.

Igår skulle jag ju träffa min coach Linnea på tredje försöket. Jag går dit i god tid, hejar lite och handlar och  ställer mig utanför samtalsrummen för att vänta in Linnea. Efter en stund kommer en tjej fram till mig och säger hej jag är Caroline och det är vi som ska träff…

Dagens motto