Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från mars 21, 2013

Middagsboken

Titta vad jag har köpt. En Middagsdagbok! Jo en hel del bloggas det om men inte allt i mitt liv tro det eller ej :-) Och visst är det oftast samma frågor man ställer sig när man ska ha gäster - vad ska vi bjuda på, vad bjöd vi på sist och vilket vin var det nu som vart gott? Nu ska det bli ändring på detta i om med Middagsdagboken! Har du full koll på dina bjudningar?

Röd och fin
Ska bli kul detta eftersom matlagning ju är min nya hobby...

Itrim ringde...

Ibland är det bra att stå på sig och hävda sin rätt som kund även om jag tror (vet) att vi svenskar inte gör det för ofta. Nä istället gnäller vi bakom ryggen och avger tomma hot om att minsann nästa gång så ska jag klaga... Och jag brukar faktiskt var en av dem men det senaste året (nu när jag är 40 och klok) så tog jag ett aktivt beslut att jag vill både rosa och risa när det är aktuellt.

Ni som följt bloggen ett tag har nog läst ett och annat inlägg om när jag berömmer kundservice och utbud på diverse lokala företag såsom Krizi, Grand Deli, Blending Bliss, Korvhuset, Buljong eller vad det nu kan vara. Helt enkelt jag som tipsar om företag och butiker som jag möter i min vardag. Obs ingen sponsoring (haha I wish :-) ) utan jag vill att mina medmänniskor omkring mig ska veta när jag uppskattar deras engagemang.

Alldeles för ofta så är vi surkärringar i smyg men även då vi tycker något har varit bra så berömmer vi väldigt sällan. Undrar varför eller är det den blyga lagom-mentaliteten…

Dagens motto