Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från mars 23, 2013

Föreläsning i Malmö

Köpte ju biljett till denna föreläsning typ i början på året och idag var det dags. Snälla maken följde med och jag är så glad för det. Likaså att vi tycker samma sak om detta ämne för annars kan det ju bli lite problematisk. Även om han gärna undanber sig konstiga pizzabottnar bara på ost och ägg men även där ser vi ju eye to eye :-)
Föreläsningen handlade om LCHF/Lågkolhydratskost med Andreas (Kostdoktorn) Eenfeldt och Jonas Bergqvist som talare. Är du nyfiken så kolla här på vilka orter föreläsningsturnen dyker upp. Efter min kostrådgivningutbildning via MF-gruppen förra året så var det ju inte så mycket nytt för mig. Fast det är alltid intressant att lyssna på en bra föreläsning och alltid snappar man upp något.
Dagens behållning var dock alla trevliga människor jag träffade på idag. Alltifrån andra deltagare från kostrådgivningskursen såsom Kerstin P, Maja och Jessica. Plus Henrik (Jessicas man), Britta (instruktörskollega från Studio S), Margaretha (bästa träningskompisen och p…

Om ni undrar var jag är...

- Posted using BlogPress from my iPhone

Andra BABYcoacher i din stad!

Är du en bloggläsare ute i landet eller känner någon som är sugen på att komma igång med löpning men vet inte riktigt hur. Kika då på denna listan för det är alla teamcoacher för BABY och Vår Ruset. Kanske något för dig?

Halmstad – MariaGöteborg – Camp DyronVänersborg – AngelicaNorrköping – ShisaieVästerås – MalinGävle – VeronicaStockholm – VevveStockholm – Älskar, älskar inteUppsala – PernillaKajsa och AmelieUmeå – Emma Plus att BABY söker dig som bor i Växjö (7 maj)  Jönköping (14 maj), Karlstad (16 maj), Örebro (21 maj), Sundsvall (30 maj), Luleå ( 3 juni), Umeå (4 juni) eller i Östersund (10 juni). Tycker du  att detta verkar vara ett roligt och inspirerande projekt så tveka inte att maila din intresseanmälan till info@thebabynetwork.se

Dagens motto

Good stuff!