Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från mars 25, 2013

Jag är en sjua!

Har svårt att förstå att from nu på långfredag så är det dags att äta riktig och bra mat igen. Men denna gången i lagom portioner, inget socker och as good as it gets for you. Det vill säga de första 11½ veckor med Itrim är nu avklarade. Inga stora bekymmer egentligen men jag längtar efter riktigt tung styrketräning och att känna att man har den orken i kroppen.

Ikväll är det ju Itrim gruppträff som jag ser fram emot. Då sker också invägning så jag checkade hemma imorse. Brukar göra så för att ha koll att hemmavågen visar någorlunda samma som Itrim-vågen. Den visade på 79,5 kilo!!! Det betyder en viktminskning på 17,6 kilo och att jag är 1,5 kilo ifrån mitt första delmål på 78,0 kilo. Jag är en sjua och snart överviktig enligt BMI :-) Heja mig!!!

Toppen kundservice

Hälsabutiken som ägs av trevliga Christer ligger bakom Stortorget i Lund. Hit går jag alltid när jag ska köpa något hälsotillskott. Ibland går jag bara dit för att botanisera bland alla intressanta produkter. Jag har alltid fått sådan toppenbra service utav Christer och hans kollega. Stort eller litet - man får alltid hjälp.
Förra veckan gick jag dit med ett specifikt uppdrag. Jag var nämligen på jakt efter Bounce Natural Energy Balls. Har läst så mycket om dem i olika bloggar men aldrig sett rök av dem här nere i söder. Men jag tänkte är det någon som kan hjälpa mig så är det Hälsabutiken. Och jojomensan!!! Christers kollega sa inga problem det beställer vi hem så kan du komma in nästa vecka. 
Och i fredags gick jag in om och voila! De hade beställt en låda utav Fudgie Walnut eftersom de andra smakerna var restade i lagret. Finns 12 stycken i en låda men jag fick välja om jag ville köpa hela eller provköpa först. Då valde jag att köpa 2 stycken i fall smaken inte passar. Och så sa C…

Vill du peppas?

Nu är Facebook-gruppen på plats för Vår Ruset Malmö. Du hittar den här: http://www.facebook.com/groups/129612893888830/Bor du i Skåne eller känner någon här nere som vill komma igång med träningen inför Vår ruset så ska du/din kompis/din kollega/din kusin/din mamma/din farmor/ din... definitivt gå med i denna grupp! Där är vi tjejer i alla åldrar med olika förutsättningar och mål med loppet dvs alltifrån springa på sin snabbaste tid till att jag ska gå runt Pildammarna med barnvagnen.

Vi peppar och stöttar varandra under de kommande veckorna. Vi kommer ha gemensamma träningstillfällen där du är varmt välkommen att delta. Jag kommer t.ex. bjuda in löparcoacher som kan hjälpa dig med din teknik. Och den 2 maj hänger vi och minglar i VIP-tältet innan och efter loppet. Ta nu denna unika chans att komma igång och få pepp från massa underbara tjejer i samma sits. Vad väntar du på? Klicka på länken och häng på äventyret!!!

Dagens motto