Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från mars 26, 2013

Mera bounce

Igår när jag gick förbi Hälsabutiken för att berätta att jag skrivit om dem så hittade jag dessa... Så nu har jag två smaker inför TRX-helgen. Ska bli spännande :-) Fick även ett jättegulligt sms från Christer och Åsa (som jag nu lärt mig kollegan heter) där de tackade för det fina inlägget. Hey man ska ära de som äras ska!

Gårdagens gruppträff

Igår när jag gick hem från Itrim Lund så hade jag ett leende på läpparna och en nöjd känsla i hela kroppen. Det var en väldigt bra och peppande gruppträff igår. Vi var inte så många ca 8 stycken men jag vet ju ännu inte hur många vi är totalt :-) Och nu kan jag namnen på alla utom en deltagare från igår. Vidare så rekryterade jag ännu en av deltagarna till min fb-grupp "Bästa måndagsgruppen" där vi som just tillhör denna gruppen kan peppa, tipsa, motivera och stötta varandra mellan träffarna. 
Så nu är vi 7 stycken och jag märker stor skillnad redan! Vi kan varandras namn, vi har fått lite bakgrundsinfo, vi lägger upp tips, idéer och vi peppar varandra när det går lite motigt. Tänkte också slänga in en lite påskutmaning till oss... Det märktes också skillnad igår att vi som hunnit bonda lite på fejjan hade en annan stämning dvs vi hälsade på varandra, fråga hur det gick med vissa saker och kunde peppa mycket bättre under gruppträffen för att vi nu känner varandra bättre. Ja…

Nu börjar det hända saker...

Imorgon går ett officiellt pressmeddelande ut om Vår Ruset och alla stadslag i B.A.B.Y. nätverket. I slutet på nästa vecka hittar du oss i Sportguiden i en artikel om "stadskampen" under Vår Rusets 25 års kalas. Vill du och dina tjejkompisar verkligen missa detta? Åter igen vi deltar helt utifrån våra egna förutsättningar - huvudsaken är att vi kommer ut och rör på oss efter denna långa långa vinter. Hoppas ni hänger på i er stad!

Om du är Skånetös så ska du självklart joina denna fb-gruppen: http://www.facebook.com/groups/129612893888830/ och delta i våra gemensamma träningstillfällen, peppas och få tips, kanske hittar du en löpar/gå-kompis i din närhet och framför allt kommer vi ha väldigt kul den 2 maj! Våra gemensamma träningstillfällen so far är:

Lördagen 13 april kl 11.00-12.30, Lund (St Hansbackar och nä Skåne är inte så platt som man kan tro...), utomhus och dagens coach är Suz som har bloggen: http://icanrestwhenimdead.com/ Och vid detta tillfället sponsras alla delt…

Dagens motto