Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från april 1, 2013

En Påskreflektion

Hmm kom precis att denna påsken är nog den första (om man bortser från det första levnadsåret) i mitt liv som jag inte ätit socker dvs i form utav godis, efterrätter, kakor, choklad, läsk eller något sådant. Tog alltså typ 40 år att inte äta strunt bara för det är helg och det står påsk framför dagens namn... Jag är stolt över mig själv!!!

Här är mitt kylskåp!

Hemma igen och genast blir denna bloggerskan inte lika hungrig. Jisses vad man påverkas av sin omgivning. Och då menar jag inte bara mina medresenärer utan omgivning i allmänhet. Omgiven utan snabbmatsrestauranger och fikaställe som luktar, skyltar och personer som går runt/sitter äter allt möjligt. Då blir man sugen och hungrig fast kroppen egentligen inte är det :-( Och tro mig Lalandia består utav pommes, pizza, hamburgare, mackor, godis och mjukglass :-)

Igår så gick det inte så bra med maten. Jag skulle ju äta middag - inte kasta in den i gapet... Lärdom är att det hade varit mycket bättre att ta ett äpple som extra mellis och inte vara så hungrig. Plus när bordet är fullt med mat så är det så lätt att det blir mer på tallriken. Lättare hemma att lägga upp det  man ska äta och sedan gå till bordet, sitta ner och äta. En sak som jag planerar att göra är nämligen just det och stoppa in maten som är över direkt i kylskåpet/frysen. Plus att inte jagas med när andra äter fort men jag…

Dagens motto