Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från april 7, 2013

Veckoplaneringen avklarad!

Kommande vecka är nu planerad vad det gäller matintag och inköp. Sen visst kan saker och ting ändras men det ska inte finns ursäkter för dåliga val pga att jag inte planerat och prioriterat. Både måndag och tisdag blir det rester kombinerat med nytt dvs salladen, lax, sås är redan klar i kylen och jag har precis ugnsstekt kycklingfile till tisdag. På tisdagkväll blir det mer matlagning för på onsdag ska Bokklubben komma på besök. Tänkte då göra morotsoppa med ingefära från "Annas mat". 
Första receptet därifrån så det ska bli spännande. Tänkte köpa lite surdegsbröd på onsdagslunchen och voila middagen är klar. På torsdag är jag i Malmö hela dagen så då blir det kycklingsallad från Redfellas. Fredagen sopperester tänkte jag och till helgen ska jag göra hemmalagade hamburgare och cole slaw. Frukost är ju enkel eftersom kylen alltid innehåller kokta ägg m.m. Och Itrim ersättningarna ligger också redo. Planerar du din kommande vecka vad det gäller mat och inköp?
Min veckomeny f…

Vår Ruset rapport från Camilla K

Då är även jag igång med min löpträning inför Vår Ruset och Team BABY Malmö. Det känns skön. Jag har en plan. Jag har en coach. Jag har ett team. Denna första vecka klarade jag mig själv och fick teamkänslan genom Facebook. Inte fy ska det heller. Veckans löpning har sett ut så här:

Må: sprang totalt ca 8 km. Det gick bra. Sprang i behagligt tempo. Tog mig till St Hans backar där jag även körde backträning och njöt av utsikten. På vägen hem ökade jag takten något vilket fungerade bra. Härligt och vårfint väder att springa i.

Ti: Körde min vanliga träning Functional Toning. Efter det passet ställde jag mig på löpbandet och körde intervaller i 8 min. Det var i hastighet 12-14.5km/timmen. Vääääldigt snabbt för att vara mig. Nöjd med dessa korta sprintpass som utmanar mig rejält.

Ons: Det blev min vanliga 5 km runda i högre tempo än vanligt. Snart är jag nere vid de magiska 30 min på 5km. Jag ska dit en dag. Det är mitt mål. Skön runda även om jag var gristrött och helst ville sova en tim…

Utvärdering utav Bounce balls

Nu har jag testat två utav de smakerna som jag lyckades få tag på i Lund på Bounce balls. Dels så var det Fudge Walnut och dels så Peanut Protein. Trodde att jag skulle gilla Fudge bäst för typ allt med något chokladaktigt är ju bäst det vet ju alla :-) Men jag var nog inte beredd på konsistensen. Jag tänkte mig typ en smarrig chokladboll och blev överraskad när jag inte fick skeden igenom bollen...
Sedan är inte valnötter min favorit så kanske det som avgjorde det hela. Fast när jag vant mig vid det så vart det gott. Vidare brukar jag inte gilla jordnötssmörsmak förutom i jordnötssås :-) Fast Peanut Protein var riktigt smarrig. Seg och god smak. Det bästa är att man äter dessa i småbitar och njuter. Njuter utav good stuff som är glutenfritt och utan tillsatser.
Tänkte ha dessa små bollarna som mitt godis eller kaka när man går bort. Då vet jag hyfsat vad jag stoppar i mig. Jag är nyfiken på de andra smakerna men kan verkligen rekommendera studsbollarna om du är nyfiken.

Maken och jag testpilotar

För en tid sedan skickade jag in några ansökningar att bli testpilot på Smartson och voila jag fick juice och knäckebröd :-) Juice fick maken ta hand om själv. Hans favorit är Brämhults men han sa att denna var hyfsad. Och hela pakets innehåll är ju borta... Idag till frukost så stod Leksands surdegsknäcke på menyn. Knaprigt och gott men hur sjutton delar man ett runt knäcke utan att smula i sönder allt? Någon som har ett bra tips?


Min frukost vart mumsig med ägg, ost, gurka, Bregott och surdegsknäcke!

Dagens motto