Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från april 12, 2013

KOM IGEN NU!!!

Skånetjejer - kom igen nu!!! Ska ni vara med på Vår Ruset så glöm inte att tacka ja här: http://www.facebook.com/events/149069375260388/och häng med BABY teamet i VIP-tältet!!!!
Japp Blossom och jag menar DIG!

Tallriksnyheten

Coca-cola till frukost?

Igår tittade jag på denna http://www.svtplay.se/video/1154994/ska-vi-forbjuda-sockret. Ja vad säger man? Eftersom jag vet hur svårt det är med sockerberoende så kan jag visst förfäras samtidigt som jag blir ledsen och känner sorg. Tänk vilken drog det är och jag känner så väl igen mig i att "det kan ha gått bra hela dagen och sedan 5 minuter innan kiosken stänger sticker jag iväg och köper choklad". Eller rensandet utav skåp och hemligätande.

Eller att först reagerar på vem fan dricker cola till frukost och 3 liter om dagen tills jag tänker tillbaka och har svaret - jo jag gjorde det! Lätt att döma utifrån om man aldrig känt det suget men take a walk in my shoes en dag så kan vi diskutera sedan. Alternativt frågan jag fick häromkvällen på Bokklubben - så du säger att du ska aldrig mer äta godis i ditt liv? Hur är det möjligt? Kan man verkligen det?

Jag vet inte eftersom jag inte levt resten utav mitt liv än :-) Men jag känner också en oerhört start övertygelse att rör jag en…

Utmärkt servicedag!

Igår var jag i Malmö på leverantörsmöten hela dagen. Vid lunchtid på väg tillbaka till bilen gick jag förbi en affär när något fick mig att stanna till. Världens mest galna gympaskor som väckte habegär. Det roliga var att när jag gick in så hade den ena expediten på sig dem :-) Provade men kändes inte riktigt hundra. Men efter lite experthjälp och utprovning med olika sulor satt de perfekt. Och mina första Skechers var klara för inköp. Fick även med mig hem ett par jättebekväma Merrellskor - har varit nyfiken på det märket ett tag.
Så glad för all hjälp jag fick utav personalen på Bekväma skor och helnöjd med mitt inköp. Tack för ert tålamod! Idag sitter Merrellerna på fötterna tillsammans med nya jeans, mörkrosa glitterskärp och mörkrosa kofta som hängt i garderoben i evigheters evighet i väntan på att bloggerskans passform ska passa. Apropå nya jeans som inhandlades de på vägen hem. På typ det enda stället i världen som har perfekta byxor till en kropp som min. Nämligen Zizzi som j…

Dagens motto