Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från april 13, 2013

Hög på livet!

WOW vilken dag jag har haft!!! Sitter med ett leende upp till öronen och kan liksom inte sluta le. Inledde dagen med en skön sovmorgon till 8.30 och åt godaste omeletten med purjolök och kalkon. Packade inför dagen med träningsombyte, vatten och mellis. På med dagens första träningsoutfit och iväg till ett härligt gäng tjejer för detta. Var lite orolig innan hur vänster hälen skulle uppföra sig. Har trots allt inte löptränat på 7 månader pga av smärtan (känns som en kniv upp i hälen...) och även om jag märkt stor skillnad detta året så har jag inte sprungit en meter.
Fast det gick hyfsat över förväntan och jag kunde delta mycket mer än jag hade trott. Och vet ni vad? Jag tyckte det var riktigt kul och liksom skönt att springa. Visst 19 kilo gör ju skillnad i kroppen men det var något annat också. Helt plötsligt kände jag mig mer säker på att jag faktiskt kan. Dagens pass var liksom motsatsen till detta http://www.butterflytina.com/2012/04/lopning-med-running-sweden.html Och visst jag…

Hmm snyggt...

...säger jag visst ofta :-) Men här är några av dagens filmer från träningstillfället inför Vår Ruset!Härliga löpartjejer!!!

Idag var det så dags för det första gemensamma träningstillfället för skånetjejerna inför Vår Ruset. Hela härliga BABY-laget var där plus andra härliga tjejer som joinat vår Facebook-grupp och tar del i våra träningstillfälle. Alla kämpade som tusan och alla på sin nivå utifrån sina förutsättningar. Var underbart och se och även BABY coachen yours truly fick ju anstränga sig lite. Blev både flåsigt, svettigt, backigt och kuligt!

Ett stort tack till dagens löparcoach Suz som peppade och coachade hela gänget på ett helt suveränt sätt!!! Gå in här och läs om hennes upplevelse här: http://icanrestwhenimdead.com/?p=11202 Efter passet så fick alla tjejerna vars en Spoons soppa med sig hem att värma sig med. Jag hoppas att alla ni som var med kände att det var ett roligt om än jobbigt äventyr! Nästa tillfälle är nästa lördag kl 10 i Malmö http://www.facebook.com/events/565009886867063/så gå in och tacka ja om du vill hänga med dessa härliga tjejer nästa helg! Vi ses!

Samling och introduktio…

Snart dags...

Snart ska jag bege mig till första träningstillfället med Vår Ruset tjejerna. Vi blir ca 15 stycken som tillsammans ska kämpa i St Hans backar i Lund. Igår var jag och hämtade Spoons soppor till alla tappra kämpar. Perfekt att få sig något varmt att äta när de kommer hem från träningen och dessutom enbart bra saker! Tack till Ulrika på Spoons!!! 
Och jag återkommer senare idag med lite bilder från dagens pass. By the way nästa tillfälle är nästa lördag den 20 april i Malmö. Du anmäler dig här: http://www.facebook.com/events/565009886867063/ Häng nu på för det är för alla!!! Själv så lunkar jag då min häl fortfarande inte samarbetar men frisk luft är ju bra för oss alla! Och vill du hänga med oss i VIP-tältet den 2 maj klickar du ja här: http://www.facebook.com/events/149069375260388/

Dagens motto