Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från april 14, 2013

Veckan är planerad

Oj vad mycket som hänt denna helgen. Gårdagen är ju väldokumenterad :-) Idag har det stått löpband, instruera kettlebells där bla en fd kollega deltog så det blev en mysig pratstund efteråt, hemmalagade hamburgare och cole slaw till lunch. Lite slapp hemma och pyssel. En liten runda till Nova och se om där fanns några fynd. Promenixat en liten runda i solen med maken. Lagat köttfärssås till senare i veckan, kokat ägg och planerat veckointaget samt träning. Nu lite Itrim-bokförande och sen kommer jag somna nöjd! Hoppas du haft en lika kulig helg som jag!
Köpte dessa idag. Har inte testat innan men stor skillnad på kolisar så jag tänkte varför inte. Återkommer på tisdag om det är något att tugga i sig.
Hemmalagade köttfärssås efter "man tager vad man haver" recept tex nötfärs, svamp, morot, lök, majs, kryddor, grädde, creme fraiche, krossade tomater, tomatpure och färsk basilika.

Jag har pysslat lite

Den 15 juni tänkte maken och jag fira 90 år. Blir ju inget kul om det inte kommer lite gäster så idag har jag pysslat lite...

Dagens motto